Iltapäivä Deadpoolin kanssa

Me olimme vähän myöhässä, kun kävimme katsomassa Deadpoolin vasta eilen. Mutta hyvää kannatti todellakin odottaa. Deadpool on tuttu hahmo – jopa meidän lapselle, vaikkakin ehkä erittäin kevennettynä versiona Lego-peleistä – ja tiesimme leffan olevan täynnä kirosanoja, lentäviä ruumiinosia sekä seksiä. Valitettavasti leffaa oli kai pakko leikata, jolloin se ei ehkä ollut niin raju kuitenkaan kuin alunperin piti. Silti hyvä!

Päätin tehdä meikin Deadpoolin puvun värien kanssa – mies kun muistutti, että Wade Wilsonin oma naama ei ehkä olisi se, minkä kanssa haluan mennä ulos (enkä omista tuotteita tekemään palanutta ja muuten kärsinyttä ihoa). Eli mustalla ja punaisella mentiin.

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

Silmät on muuten tehty Naked 2 -paletilla, mutta punainen on ikuisuuden vanha Make Up Storen punainen luomiväri. Huulilla MACin RiRi Woo -huultenrajauskynä ja päällä vain Vaselinen punaista huulivoidetta.

Ennen Deadpoolia kävimme ostamassa meille uuden sängyn Askosta ja leffan jälkeen valaisimen keittiöön sekä muuta randomia tavaraa. Ja syömässä kävimme BBQ Housessa, jossa itse otin kengurua – oli hyvää! Tänään aion vain hengata kotona ja korkeintaan katsoa mitä minä ja lapsi roudataan huomenna mukaan Tallinnan päiväreissulle.

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt yhtä rennosti!

6 thoughts on “Iltapäivä Deadpoolin kanssa

  1. Ihana meikki! Itse en ehtinyt meikkaamaan perinteiseen tapaani elokuvaa varten muuta kuin punaiset huulet. (Ja seuraavana päivänä tajusin, että minulla olisi ollut ihan täydellinen Deadpool-mekko. ;) ) Tykkäsin elokuvasta ihan valtavasti. Onneksi lisää on luvassa ja tästä ensimmäisestä on kai tulossa leikkaamaton versio dvd:lle. Jee! :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s