Kevään tuoksu – vaaleanpunaista ja kukkaa

Sain PR-näytteenä aivan ihanan Marc Jacobsin uusimman Daisy Dreamin eli Blush-version testattavaksi. Täytyy myöntää, että odottelin tämän postauksen kanssa, koska mielestäni tämä pullo nyt vain sopii ystävänpäivän postaukseen.

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

Daisy Dreamin pullot ovat todella kauniita ja tällä kertaa pulloa ympäröivät vaaleanpunaiset terälehdet. Myös itse parfyymi on haalean vaaleanpunaista.

Jotkut sanoivat, että he haistavat ihan ensimmäisenä kielon, mutta itse kyllä haistan orvokin. Tämä on kyllä täyttä kukkien sinfoniaa – orvokin lisäksi tuoksusta löytyy niin kieloa, freesiaa, ruusua kuin lumpeenkukkaakin. Itselleni tulee jonkin verran tuoksusta mieleen Jo Malonen Peony & Blush Suede, joten tämä on hieman pehmennetty ja ilmava kukkaistuoksu – tämän tekevät bergamotti, myski ja vetiver.

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

oobd_marc_jacobs_daisy_dream_blush_perfume_

Tuoksu on huumaava ja todella keväinen. Itse olen kyllä käyttänyt tätä suurimman osan talvesta, joten kyllä tämä toimii ihan ympäri vuoden. Ehkä jo tässä helmikuussa alkaa kaipaamaan kevättäkin.

Tuoksu on EdT, minkä takia sen pysyvyys iholla ei ole kauhean pitkä, mutta itse suihkautan tätä myös hieman huiviin tai vaatteisiini, joten kyllä työpäivän päätteeksikin tämän vielä tuntee vaatteista.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush edt tulee myyntiin maaliskuussa ja suositushinta on 72,60 euroa.

Ensimmäinen Daisy Dreamini, olen myyty!

Oikein ihanaa ystävänpäivää teille kaikille!

Tuote saatu blogin kautta

4 thoughts on “Kevään tuoksu – vaaleanpunaista ja kukkaa

  1. Pullo on kyllä täydellinen ystävänpäivään. Mun nenään tulee kielo juurikin eniten, todella voimakkaasti itseasiassa, mutta se on nuotti, joka itsellä puskee usein eniten nenään. Mulla on vielä makustelut tämän kanssa menossa. :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s