Täydellisen matta punainen

Avon lähetti minulle testiin uuden Perfectly Matte -huulipunan sävyssä Supreme Red. Ensiksi ihastuin mattaiseen mustaan tuubiin, tuntuu ihanalta ja näyttää erittäin hyvältä.

oobd_avon_perfectly_matte_supreme_red_

oobd_avon_perfectly_matte_supreme_red_

oobd_avon_perfectly_matte_supreme_red_

Supreme Red on syvä punainen, ei liian kirkas, muttei tummakaan. Tämä on aivan täydellinen punaisen sävy!

Ja sen lisäksi, että sävy on upea, niin on myös koostumus. Vaikka tämä kuivuu mataksi – oikeastaan satiinisen mataksi, ei mikään MACin Retro Matte -koostumus – niin tämä ei silti tunnu huulilla yhtään kuivattavalta. Pystyin pitämään tätä huulillani tunteja eikä tehnyt mieli kertaakaan lisätä huulirasvaa – ja se on paljon sanottu tällaiselta huulirasva-addiktilta.

oobd_avon_perfectly_matte_supreme_red_

Tämä kuluu myös kauniisti huulilta eli vähitellen eikä jätä tyhmännäköistä punatonta kohtaa keskelle huulia. Tämä kesti lounaan sekä juomisen hyvin. Itse ehkä lisäisin vähän syömisen jälkeen, mutta pärjää ilmankin – sävy vain ei ole yhtä intensiivinen.

oobd_avon_perfectly_matte_supreme_red_

Sävyjä on saatavilla yhteensä 15 nudesta viininpunaiseen. Minulla on vielä pieni näyte medium-pinkistä punasta (Adoring Love), pitää sitäkin kokeilla huulille vaikka tänä viikonloppuna.

Nyt saatavilla kokeiluhintaan 4,95 euroa, normaalihinta 10 euroa. Jos vain kiinnostaa, niin nyt kannattaa siis kokeilla.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Tuote saatu blogin kautta

2 thoughts on “Täydellisen matta punainen

  1. Hei! Palaan vanhempaan asiaan vielä… Tilasin lookfantasticilta sen lrp:n voiteen ja tilauksen yhteydessä ‘kuittasin’ tilauksen suoraan kotiin toimitettuna. Tiedätkö miten he ilmoittaa tuotteiden saapuvan perille? Nettisivulla pyydettiin p.nro ja sp tietysti, mutta nyt arvailen, saanko tuotteet ollenkaan. Osaan kyllä englantia, mutta en ole tällä tavalla tehnyt ulkomailta ikinä mitään tilauksia. Jos sinä osaisit kertoa vähän täsätkin asiasta, olisin iloinen ja kiitollinen.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s