Kauneus | lifestyle

Ootsä ihan tosissas, Pirkka?

Mä olen täällä monet kerrat puhunut (varsinkin loppuneissa) Pirkan meikinpuhdistusliinoista. Ne ovat halpoja, hyviä ja niiden pakkaus on ollut mahtava.

Ensin oli liukukansi, joka loppua kohden välillä irtosi paikoiltaan, mutta oli helppo saada takaisin. Jätin pakkauksesta positiivista palautettakin Pirkalle.

Viime vuonna (muistaakseni) tuli auki napsautettava kansi. Tämä oli aivan mahtava juttu!

Mutta noin kuukausi sitten huomasin, että missään kaupassa ei ollut Pirkan puhdistusliinoja. Ajattelinkin, että uudistusta tulossa.

oobd_pirkka_face

Ja todella. Eilen kaupasta bongasin nämä taas. Ja sen ihanan kannen tilalla on tarra. Ei oikeasti! Vähänkö ketutti. Jos tuo tarra on yhtä huono kuin muissakin, niin mun käyttötahdilla ne kuivahtaa ennen loppumista.

Onko teillä tiedossa kenellä olisi muovikannellinen pakkaus puhdistusliinoille? Mikä oli teidän viimeisin turha first world problem?12 thoughts on “Ootsä ihan tosissas, Pirkka?”

  • Mä todellakin tunnistan tän ongelman! Käytän liinoja lähinnä käsiswatchien ym sotkujen putsaamiseen eli en todellakaan joka päivä. Liinat kuivuu AINA ennen aikojaan pakkaukseen. Jään seuraamaan kommentteja, josko joku tietäisi kannellisen version..

  • Mulla oli joskus vauva-aikana semmoinen muovipaketti, mihin toi pyyhepakkaus laitettiin ja sieltä sai hyvin otettua niitä ja sen sai myös tiiviisti kiinni. Oli tarkoitettu babywipesien mukanakuljettamiseen, mutta vois toimia säilyttimenä pitämään liinat käyttökunnossa pidempään. Mun oma taisi lopulta hajota, kun kulki aina mukana vaippakassin pohjalla.

  • Itse pidän tarrapakkauksista. Säilytän niitä ylösalaisin jolloin liinojen paino pitää tarran tiiviisti kiinni. Pakkauksen tyhjentyessä laitan jotain päälle niin tarra pysyy edelleen kiinni hyvin. Puristan ilmat aina ulos pakkauksesta ennen sulkemista. Koen kaikki muut sulkumekanismit epäluontoystävällisinä ja jo nyt koen huonoa omatuntoa liinojen käytöstä. Tietääkö kukaan voiko käytettyjä liinoja kompostoida?

  • Rainbowlla on kannellinen paketti, vauvapuolella siis. 72 pyyhettä ja hintaa pari euroa. Meillä on käytetty useampi kymmenen lapsilla 🙂 Ei haise minun mielestä, liberoissa ym on usein voimakas tuoksu. Esim pirkan vauvapyyhkeet ei haise, mutta sitten ”taapero-malli” taas haisee ihan karseelle.

  • Käytin Pirkan meikinpoistorättejä tosi pitkään juurikin sen kannen vuoksi! Voi miten harmillista, että ne on menty pilaamaan tuommosella uudistuksella 🙁

  • Vieläköhän Tupperwarella on noille puhdistusliinoille rasia? Kätevä aukinapsautettava kansi, josta voi nykäistä yhden liinan kerrallaan.

  • Mä laitan tarrapakkaukset MACin jostain LE-kokoelmasta saatuun, tiiviiseen rasiaan. Pakkaus mahtuu rasiaan just ja just eli tilaa ylimääräiselle ilmalle ei juurikaan jää. Lisäksi toi rasia on ihan törkeen kaunis, glitteriä ja kamee-koru <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: