What kind of sorcery is this?

Kun tein tilausta eBayhin korealaisen kosmetiikan takia, niin mukaan lähti testiin myös Cosrx:n Acne Pimple Master Patchit. Aika sanahirviö. Nämä lähtivät kokeiluun sen takia, kun tässä syksyn aikana ihoni alkoi kehittämään taas todella kipeitä ihonalaisia aknepaahkuroita ja olen ollut valmis kokeilemaan mitä vaan. Ja kun kerran All Them Shiny Things -blogin Milla kertoi, että Cosrx:n nämä tarrat/laastarit/whatever-ovatkaan toimivat hänellä, niin nämä myös lähtivät tilaukseen mukaan.

Nämä näyttävät ihan niiltä huuliherpes-laastareilta, paitsi että näitä on pakkauksessa eri koossa sekä nämä ovat paksumpia. Näiden liima on myös parempi, minkä takia nämä pysyivät hyvin suupielessä paikoillaan, vaikka söin.

oobd_cosrx_acne_pimple_master_patch

Mutta mihin näiden teho perustuu? En tiedä. Tämä sisältää salisyylihappoa, joka nyt on tiedettävästi hyvä akneiholle, mutta tämän lisäksi pieni tarra finnin päällä estää koskemasta tai nyppimästä finniä ja siirtämästä lisää bakteeria alueelle.

Itse pidin todella kipeän ja punaisen alueen päällä suurinta tarraa vain muutamia tunteja illalla – ja se tehosi. Alue oli paljon vaaleampi ja painunut kasaan eikä yhtään enää niin kipeä. Seuraavana yönä jätin sen koko yöksi ja aamulla finni oli melkein kokonaan kadonnut.

oobd_cosrx_acne_pimple_master_patch

Ihan oikeasti, en tajua miten tämä toimii, mutta se toimii. Aion tunkea naamani täyteen näitä, kun ihoni pukkaa taas finnejä. En ehkä usko, että tämä on hyvä kunnon systiselle akneiholle, mutta minulle, jolla kerralla tulee maksimissaan 2-3 finniä – eikä niitäkään usein, niin nämä ovat todella hyviä.

Omani ostin iamlove-shop -myyjältä. Paketin tulossa kesti pari viikkoa Koreasta eli ei kauhean kauan, kun kerran tilasin juuri ennen joulua.

Onko teillä tällaisia ihmetuotteita finnien nitistämiseen?

6 thoughts on “What kind of sorcery is this?

  1. Toi kuva oli pelottava! Mietin uskallanko edes avata tässä aamupalan yhteydessä. :D Mutta mä tartten noita varastoon! Terveisin “takaisin teiniksi-87”

    Like

  2. Cosrx on muutenkin hyvä korealainen merkki :) itsellä heiltä seerumi, bha-neste, silkkitoukankoteloita (niillä kuoritaan mustapäitä! :D), kasvoharja ja pitäisi tilata ties mitä muuta testiin :) Tykkään kun heillä on lyhyet ja selkeät INCIt :)

    Like

  3. Toi kuva oikeasti näytti pienessä kuvassa pelottavammalta, mitä isona. :D Mä kyllä uskon näiden toimivuuteen, sillä mulle tehos aikoinaan Suomessa myynnissä olleet Garnierinkin laput. Jätin ne aina yöksi ja aamulla finni oli poissa. Pelasti parikymppisen “teinin” elämän silloin. :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s