Joululahjan sininen

Saimme jälkitoimituksessa poikaystäväni vanhemmilta joululahjat – olivat kyllä lähettäneet ajoissa, mutta postilakko, jouluruuhka jne. Itse sain ihanan huivin Nextiltä (liukuvärjäytyy valkoisesta mustaan) sekä The Body Shopin Swinging Silver -luomiväripaletin.

oobd_the_body_shop_swinging_silver

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

Luomiväripaletissa on neljä luomiväriä – persikkainen koralli, tummansininen, hopea sekä harmaa. Kaikki ovat hohtavia. Päätin sitten repiäistä heti ensimmäisessä lookissa ja yhdistää paletista sinistä ja persikkaista korallia. Ja minä tykkäsin lopputuloksesta!

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

Persikkainen koralli tuo sen verran lämpöä meikkiin, että se ei ole liian kylmä omaan makuuni. Tämän lisäksi sopi hyvin pinkihtävä nude huulipuna (Lumenelta) sekä persikkainen poskipuna.

Olin todella yllättynyt näiden luomivärien pigmentistä. Ja näiden kanssa oli myös todella helppo työskennellä! Nämä olivat ainakin alkuviikosta vielä The Body Shopin alessa, joten jos vielä löytyy, suosittelen katsastamaan.

Tämä viikko on ollut aika ihmeellinen – maanantai, perjantai, sunnuntai, maanantai ja sitten tänään taas perjantai. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

10 thoughts on “Joululahjan sininen

  1. Wau!
    Menee plagiointilistalle ehdottomasti! Tämäntyylinen meikki voisi hyvinkin pukea tällaista lurppaluomista, jonka silmät ovat vielä lähellä toisiaan :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s