Juhlakauden meikki – Green Glitter Double Cut Crease

No jo on nimi meikillä! Tuli vähän leikittyä sunnuntaina meikeillä ja lopputuloksena täysin erilainen kuin mitä olin alunperin joulukuun alussa tänne suunnitellut laittavani. Instagramissa on jo pidempään ollut vallalla double cut crease -meikit, joten oli pakko kokeilla itsekin sen jälkeen, kun NikkieTutorials teki oman versionsa meikistä. Itse halusin pitää värin vihreänä, sillä omistan vihreää glitteriä.

Niinpä syntyi tämä!

Päälle vielä punaiset huulet ja avot – joulumeikki on tässä. Okei, en nyt ihan odota, että monikaan jaksaisi tällaista vääntää jouluna, mutta tämä sopii erinomaisesti myös uuden vuoden viettoon – silmämeikin väriäkin on helppo vaihtaa.

Turha kertoa mikä glitter on kyseessä, kun sitä ei enää saa (yritys ei ole enää toiminnassa). Kuitenkin tämä on helppo tehdä, kunhan vain käyttää tumminta väriä ulkonurkkaan ja vaaleinta sisänurkkaan. Huulillakin on jo lopetettu väri, mutta onneksi punainen huulipuna on helppo löytää – ja melkein kaikki sellaisen omistavatkin.

Mä jouduin tämän meikin kanssa käymään Siwassa, sain ehkä muutaman pitkän katseen. Huulipunan kyllä pyyhin pois, ettei olisi täysin ylitseampuva meidän lähikauppaan.

Miltä vaikuttaa double cut crease? Tekisitkö itse?

9 thoughts on “Juhlakauden meikki – Green Glitter Double Cut Crease

  1. Double cut crease! Miksi ei ole aiemmin tullut mulle mieleen?! Aivan upea meikki, pitääkin mennä mulkaisemaan tuto juutuubista :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s