Juhlakauden meikki – Bah Humbug!

Tämä meikki on omistettu kaikille niille, joille joulu on vain yksi päivä muiden joukossa. Pahoittelen erittäin vaihtelevia kuvausolosuhteita näitä kuvia otettaessa – aurinko oli jo kerinnyt näin talvella laskea, enkä vieläkään omista päivänvalolamppua tms.

Halusin kuitenkin ehdottomasti saada tämän meikin blogiin, sillä aloin jo itse kyllästyä kaikkeen kauniiseen ja kimaltavaan meikkiin, mitä olen tänne tunkenut. Mutta nou hätä, vielä yksi jouluisempi meikki olisi takataskussa – toivottavasti naamalla ja blogissakin viimeistään alkuviikosta.

Silmiin on käytetty Urban Decay x Gwen Stefani -palteista mustaa ja harmaata eli Serious sekä Blackout. Ei taida kyllä juurikaan erottua, että koko luomen keskusta on harmaata ja mustaa vain ulko- sekä sisänurkissa? Molemmat sävyt ovat melkein yhtä tummia, vaikka paletissa niillä onkin suuri ero. Huulilla Nyxin Transylvania.

Iskeekö teihin näin tumma meikki?

6 thoughts on “Juhlakauden meikki – Bah Humbug!

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s