Puhdistusöljy L’Occitanelta

Olin ensin ajatellut, että teen jonkun koosteen puhdistusöljyistä, mutta tähän hätään en sellaista alkanut vääntämään. Minulla on siis viimeisen parin viikon aikana alkanut kolmen uuden puhdistusöljyn kokeilu, mutta näistä kahdesta sitten myöhemmin. Nyt siis saatte kuulla L’Occitanen puhdistusöljystä ihan itsekseen.

Puhdistusöljy sisältää 5% kariteöljyä ja on pakattu muoviseen läpinäkyvään pulloon. Ostin tämän ihan vain kokeilumielessä ja ihan oikeasta, minä olen myyty. Tämä istuu minulla suihkuhyllyllä, sillä käytän muina päivinä muuta puhdistusöljyä, mutta suihkupäivinä mikään ei ole niin ihanaa kuin pestä tällä meikit pois.

Tämä puhdistusöljy sulattaa myös vedenkestävän meikin todella nopeasti ja muuttuu maitomaiseksi emulsioksi nopeasti veden kosketuksesta, joka on helppo pestä pois. Jättää ihon pehmeäksi, muttei öljyiseksi.

Mä en jostain syystä todellakaan odottanut tämän toimivan näin hyvin ja nyt en kyllä tämän jälkeen ainakaan palaa enää takaisin MACin puhdistusöljyyn, joka itselläni ei toiminut läheskään näin hyvin.

Suosittelen kipittämään pikimmiten joko L’Occitanen myymälään tai verkkokauppaan, sillä jos olette vailla puhdistusöljyä – tässä voi olla teidänkin uusi ihastus.

Onko teillä kokemusta tästä L’Occitanen öljystä?

11 thoughts on “Puhdistusöljy L’Occitanelta

  1. Tästä ei tullut mun suosikkia – vedenkestävän ripsarin poistaminen on tällä työlästä. Näin siis ainakin omalla kohdalla. Edelleen mielestäni paras puhdistusöljy löytyy philosophylta.

    Like

    1. Mulla ei ole ongelmaa vedenkestävän ripsarin tai muiden vedenkestävien tuotteiden kanssa tällä. Mä en kyllä saa oikein millään puhdistusöljyllä ripsareita lähtemään helposti ja nopeasti, mun ripset tuntuu pitävän siitä ripsarista kiinni :D Pitää kokeillakin philosophya seuraavaksi.

      Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s