Tämän vuoden uudet joulukoristeet

Kuten meidän perheellä on ollut traditiona, niin olemme ostaneet joka vuosi joulukuuseen kolme uutta koristetta – jokainen saa valita yhden. Tänä vuonna minä päätin, että Stockmannin sijasta hankimme omamme Disneystoresta, sillä olimme juuri kesällä Disneylandissä. Kerroinkin asiasta jo marraskuun puolella blogissa. Koska jostain syystä Disneystore ei suostunut lähettämään näitä Suomeen, niin jouduimme turvautumaan Amazonin valikoimaan.

Lapsi valitsi yllättäen Jasminen Aladdin-leffasta. Pelkäsin, että saamme kuuseen laulavan Elsan, mutta onneksi tämä tyttö on hiljainen.

Mies valitsi – ei taas yhtään yllättäen – Olafin. Kai sitä nyt kuusessa pitää Olaf olla, kun näillä säillä ei sellaista rakenneta pihallekaan.

Itse valitsin taas lempiviholliseni Disney-leffoista. Ei, se ei ole Maleficent – en ole koskaan oikeastaan tykännyt Prinsessa Ruususesta, joten Maleficent ei koskaan yltänyt lempparivihollisekseni. Sen sijaan ensimmäisestä prinsessaleffasta – Lumikista – puuhumme tuli Evil Queen. Ehkä ensi vuonna Ursula…

Ei muuten pienintäkään hajua, missä meidän kuusen tähti on. Kai sellainen pitää käydä ostamassa, vaikka mies yritti tunkea siihen jo Lootcratestä saamaansa kruunua.

Millaisia koristeita teillä on kuusessa?

4 thoughts on “Tämän vuoden uudet joulukoristeet

  1. Ihania ja symppiksiä koristeita. Mulla on hyvin perinteisiä: käsintehtyjä lasipalloja ja 60-luvulta peräisin olevia ja perittyjä, myös itsetehtyjä. Joten kunnon sekametelisoppa.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s