Marraskuun lempituotteet

Marraskuu meni yllättävän nopeasti ollakseen marraskuu. Eli nyt on joulukuu, pari viikkoa jouluun ja joululahjapaniikki! Tai oikeastaan ei, olen ollut hyvä tyttö tänä vuonna ja tehnyt ostoksia etukäteen.

Mutta nyt niihin marraskuun lemppareihin.

Selvin lemppari oli Urban Decayn Naked Skin -meikkivoide. Se tuli päähäni heti, kun aloin miettiä lemppareitani. Ihana meikkivoide, käytän joko yksinään tai peittävämpään meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tämä on aika juoksevaa, mutta silti yllättävän peittävää.

Toisena mieleen tuli TheBalmin Mary-Lou-Manizer. Kesäkuukausina hohtotuotteiden käyttö on aika minimissä, mutta syksyllä voi alkaa niitä taas käyttämään, kun iho ei näytä erittäin hohtavalta – vääristä syistä – normaalisti.

Eniten käytetty parfyymi oli selvästi Cleanin Skin. Se on vaan niin helppo! Tämä ei lyö vasten kasvoja, mutta antaa ihanan tuoksuhunnun.

Uusin suosikki näistä on Giorgio Armanin Waterproof Smooth Silk Eye Pencil, jonka ostin L’Orealin ystävämyynnistä suureen kahdeksan euron hintaan. Mahtava! Ihanan musta ja pysyy paikoillaan. Oikeastaan päivittäisessä käytössä.

Huulipunan virkaa on toimittanut monena aamuna – kyllä, aamuna – MACin Hug Me. Se lojuu meikkipöydälläni ja vetäisen sitä huuliini viimeisenä meikkinä. En kanna tätä mukanani, mutta se on vain niin helppo puna aamuisin. Nude, mutta saa huulet näyttämään hyviltä.

Huomasitteko, kuukauden sana oli helppo? Mä olen vain niin laiska aamuisin varsinkin näin pimeään aikaan, että helpot tuotteet ovat parhaimpia. En jaksa alkaa kikkailla puoli seiskalta aamulla, kun ulkona sataa ja on pimeää.

Mitä suosikkeja teillä oli viime kuussa?

11 thoughts on “Marraskuun lempituotteet

 1. Toi Naked-meikkivoide kiinnostaa kovasti! Mun marraskuun lemppari on ollut se Naked-meikkipuuteri mutta oon miettinyt tuon meikkivoiteen hankkimista. Osaatko kertoa enemmän sen jättämästä pinnasta? Jääkö kovin “hohtavaksi” tai kuultavaksi? Miten koet sen keston? Iihan pikkusen houkuttaa tuo ;)

  Like

  1. Mua kiinnostaa koko Naked Skin -sarja :D Ei jää mitenkään hohtavaksi, sellaisen normaalin ihon kuulaaksi. Peittävyys on jotain light-medium -luokkaa, kerrostamisella saa paremman peiton. Kesto ei mun rasvoittuvalla iholla ole parhaimmasta päästä, mutta kyllä se työpäivän kestää (siis teen toimistotöitä eli paikallaan istuessa kestää sen 8h hyvin). Joudun kyllä iltapäivällä ottamaan kiiltoa pois.

   Like

 2. Mary-Lou on yksi mun suosikkituotteista ikinä! Marraskuussa yksi mun suosikki oli Anastasian Contour Kit. Mun pitäisi testata tuota UD:n meikkivoidetta :)

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s