Mustaakin mustempi JA vedenkestävä

Kävin Kaisulin kanssa L’Orealin Luxe-puolen ystävämyynnissä viikko sitten ja mukaan tarttui sieltä Giorgio Armanin Waterproof Smooth Silk Eye Pencil – mustana, tietenkin. Koskaan ei voi olla liikaa mustia vedenkestäviä kyniä.

Hintaa kynälle jäi alennuksen jälkeen 9 euroa, joten ei tuntunut pahalta kotiuttaa ties kuinka monetta mustaa rajauskynää. Kun testasin rajausta kädelle L’Orealilla, niin se tuntui todella kermaisen silkkiseltä. Kuivuminen kesti kädellä aika pitkään, mutta kuivahtamisen jälkeen ei se sitten lähtenytkään heti pois. Mulla oli pari päivää – suihkusta huolimatta – musta viiva kädessä.

Tätä on helppo häivyttää – kunhan on nopea. Kun tämä kuivuu se EI todellakaan liiku minnekään. Tajusin myös, kun käytin tätä yläripsien tyveen, että tämä ei siirtynyt alavesirajaan/-ripsityveen EIKÄ koko päivänä liikahtanut minnekään. Oli ihan yhtä musta illalla kuin mitä oli ollut aamulla. Ei siirtynyt yläluomeen eikä suttaantunut alaluomelle.

Tämä päihittää helposti Urban Decayn 24/7 kynän. Ja se on paljon sanottu se! Armani on kyllä pehmeämpi, vaikkei UD:kaan kova ole. Tätä siis saa terottaa enemmän, jos haluaa tarkan rajauksen. Minua ei haittaa!

Olen siis rakastunut!

2 thoughts on “Mustaakin mustempi JA vedenkestävä

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s