Olisiko pitänyt odottaa?

On joitain tuotteita, joista tekee arvostelun ehkä vähän liian aikaisin. Yksi näistä on L’anzan Healing Volume -shampoo ja hoitoaine. Ei siinä, ihan varmasti ovat todella hyviä tuotteita ja sopivat joillekin. Itselläni nämä tuntuivat aluksi hyviltä ja hiukset tulivat tuuheiksi.

Mitäs sitten kävikään? Nimittäin näin.

Jep, röllitukka. Ja tämä ei ollut eka kerta. Ensin ajattelin, että olin tehnyt jotain eri tavalla, mutta jostain syystä tämä kombo lakkasi täysin toimimasta – jos ei nyt siis halua röllitukkaa. Osa hiuksista näytti siltä, että joku olisi käyttänyt niihin kreppirautaa.

Ja ei, hiuksiin jätettävät tuotteetkaan eivät auttaneet.

Mä olen jotenkin nyt sitä mieltä, että ehkä mä en tarvitsekaan noin paljoa tuuheutta. Mennään siis lättänillä hiuksilla tästä eteenpäin. Eli näin:

Tuolta ne näyttävät normaalisti kun en ole tehnyt niille muuta kuin antanut kuivaa luonnollisesti.

Sori Instagram-kuvista (@beautysdaughter), mutta niissä oli parhaimmat kuvat mun hiuksista. Toivottavasti ei näin perjantai 13. kunniaksi mun hiukset päätä tehdä jotain vielä hullumpaa.

Onko teille käynyt niin, että joku tuote vain yhtäkkiä lakkaa toimimasta niin kuin sen pitäisi?

12 thoughts on “Olisiko pitänyt odottaa?

 1. VOi ei, anteeksi mutta hörähdin kyllä tuolle röllitukalle, tai siis lähinnä sun ilmeelle tuossa kuvassa :D Tosi outoa että yhtäkkiä kävi noin o.O

  Like

  1. Tämä oli vielä kesällä, kun mun tukka ei ollut mitenkään erityisen kuiva. Talvella olisin laittanut kuivuuden piikkiin. Ja aina se teki tukasta vähän karheamman kuin normaalisti, mutta jossain vaiheessa alkoi mennä vähän yli (ja käytin välissä muitakin tuotteita). :D Mutta joo, röllitukka oli aika hehkeä!

   Like

 2. Mulla sama juttu hyvin usein ihonhoitotuotteiden kanssa. Kai iho/hiukset jotenkin tottuu tai turtuu samaan tuotteeseen. Vai voisiko tuo jatkuvaan käyttöön olla liian stydiä? Jos normisti hoitais tukkaa eri tuotteilla ja sitten kun on ns tosi kyseessä, käyttäisi Lanzaa?
  Itse toimin näin shampoon kanssa, Lushin Seanik tuuheuttaa mukavasti, mutta en uskalla käyttää joka pesussa ,ettei kuivattaisi vaan liikaa ( ja okei, kustannussyistä ;))

  Like

 3. Tuuheuttavat tuotteethan ovat yleensä aika kuivattavia ja niitä ei kannata käyttää koko ajan putkeen. Uskon, että jos välillä käyttää kosteuttavia tuotteita niin tuuheuttavan tuotteen tehokin säilyy ja hiukset ei muutu heinäksi :)

  Like

  1. Mä en käytäkään näitä putkeen, yleensäkin yritän vaihdella ainakin shampoota aika usein. Hoitoaine on yleensä sama, jos se on ollut toimiva. Tuossakin kävi niin, että kokeilin pitkästä aikaa ekaa kertaa ja kävi noin. Evon tuuheuttavien kanssa vielä ei ole noin hampuksi mennyt tukka. :)

   Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s