3 x Supermood Egoboost

Voitin pari Supermoodin Egoboost -tuotetta ja yhden sain goodie bagistä Elisan synttäreillä. En ole koskaan ennen kokeillut Supermoodilta mitään, joten olin aika innoissani voitosta.

Supermood on Anne Kukkohovin holistinen luonnonmukainen kosmetiikkasarja. Egoboost-sarja keskittyy pakurikäävän sisältämiin antioksidantteihin ja sitä onkin käytetty Suomessa vuosisatojen ajan ihon pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ihon eheyttämiseen.

Ensimmäisenä kokeiluun lähti kosteuttava sieniseerumi eli Moisture Kick Serum. Kuten kuvitella saattaa, niin tämä oikeasti haisee sieniltä. Jos et ole sienten ystävä, niin suosittelen testaamaan hajun ensin. Itseäni tämä ei haittaa eikä se jää iholle pitkäksi aikaa. Seerumi on ihanassa maitolasisessa pipettipullossa ja itse seerumi on aika juoksevaa kerman väristä nestettä. Tämä humahtaa hetkessä ihooni ja tuntuu ihanalta. Käytän tämän päällä vielä yövoidetta, tämä on oikeastaan jäänytkin täysin yökäyttöön. En ole siis testannut, että miten toimii meikin alla. Veikkaan, että hyvin, sillä tämä ei jää iholleni pyörimään.

Seuraavana aloin kokeilla aamuisin kiinteyttävää seerumia eli One Minute Facelift Serum. Tämäkin on pakattu lasiseen pipettipulloon, mutta neste on vetistä ja meripihkan väristä. Tämä jähmettyy nopeasti iholla tahmean tuntuiseksi ja tuntuu tämän vuoksi hieman kiristävän ihoa. Tästä ehkä siis kiinteyttävä teho. Tämä ei kauheasti mielestäni ihoa kosteuttanut, joten en suosittele kuivaihoisille.

Oudoimmaksi näistä jäi The Perfect Day Cream ja sekin vain sen takia, että tämä sisältää mentholia. En ihan oikeasti ymmärtänyt, että minkä takia. Menthol ei kuitenkaan itsessään ole iholle hyväksi ja vaikka tästä jäi viilentävä tunne, niin en tästä oikein tykännyt. Tämä ei ollut myöskään mielestäni hirveän kosteuttavaa, joten tätäkään en ehkä ensimmäisenä suosittelisi kuivaihoiselle. Cream-sanan ymmärtää yleensä niin, että se olisi jotenkin voidemaista eli hieman paksumpaa, mutta tämä oli aika kevyen ja ohuen tuntuista. Pointsit kyllä pumppupullosta!

Moisture Kick Serum on siis selvästi näistä kolmesta kokeilemastani paras ja aion käyttää pullon loppuun. Sain vielä näiden lisäksi Egoboostin suklaata, mutta koska yhdestä levystä ei vielä näe mitään iholla, niin siitä on vähän vaikea kertoa. Itsessään suklaa oli ihan hyvää.

Beauty Sleep kuulostaa sarjana sellaiselta, että sitä vielä haluaisin testata.

Onko Supermood teille tuttu?

7 thoughts on “3 x Supermood Egoboost

  1. Beauty Sleep on ihana! Mulla on käytössä siitä se seerumi naamalle ja SY-iholle, tyyny & tyynytuoksu. Kirjottelin noista blogissakin jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa!

    Like

  2. Mulla on Beauty Sleepin yöseerumi ja sen hoitavuudesta ja kosteutustehosta oon tykännyt tosi paljon. Tuoksun kanssa olenkin sitten vähän ongelmissa. Tiedän että se on yleisesti tosi tykätty, mutta karvasmantelin tuoksu on sellanen josta en ite tykkää yhtään…mutta tuotteesta kertoo paljon se, että käytän seerumia tuoksusta huolimatta :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s