Kauneus | lifestyle

Kosteuttava yönaamio Sephoralta

Koska Puolan Sephorassa oli uusia yönaamioita vain paria laatua, niin päädyin sitten ostamaan vanhemman yönaamion eli Creamy Night Mask moisturizing and plumping. Sanahirviöstä huolimatta tämän on siis tarkoitus kosteuttaa ja tehdä ihosta täyteläisemmän näköinen.

Naamio on hieman geelimäisen voiteen näköistä ja jättää ihon hieman tahmean kiiltäväksi. Tämä kuitenkin häviää viidentoista minuutin jälkeen, jolloin tuotetta ei siirry enää tyynyliinaan.

Sephoran sivuilla sanotaan, että tämän voisi tuon viidentoista minuutin jälkeen pyyhkiä pois, mutta itse olen jättänyt koko yöksi ja aamulla naama on todellakin kosteutettu. Otsassani oleva pieni ryppy on melkein täysin silottunut. Aamulla olen yleensä pyyhkinyt naaman misellivedellä enkä pessyt kovilla aineilla, jotta ihon pinta ei taas kuivuisi lisää.

Tämä on aivan ihana naamio ja aion kyllä ostaa tätä tulevaisuudessakin. Hintaa tällä oli muistaakseni zloteista euroon käännettynä jotain vähän päälle 20 euroa, mutta tuubista riittää moneen käyttökertaan eli hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan.

Mikä on teidän lemppariyönaamio?1 thought on “Kosteuttava yönaamio Sephoralta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: