Kosteuttava yönaamio Sephoralta

Koska Puolan Sephorassa oli uusia yönaamioita vain paria laatua, niin päädyin sitten ostamaan vanhemman yönaamion eli Creamy Night Mask moisturizing and plumping. Sanahirviöstä huolimatta tämän on siis tarkoitus kosteuttaa ja tehdä ihosta täyteläisemmän näköinen.

Naamio on hieman geelimäisen voiteen näköistä ja jättää ihon hieman tahmean kiiltäväksi. Tämä kuitenkin häviää viidentoista minuutin jälkeen, jolloin tuotetta ei siirry enää tyynyliinaan.

Sephoran sivuilla sanotaan, että tämän voisi tuon viidentoista minuutin jälkeen pyyhkiä pois, mutta itse olen jättänyt koko yöksi ja aamulla naama on todellakin kosteutettu. Otsassani oleva pieni ryppy on melkein täysin silottunut. Aamulla olen yleensä pyyhkinyt naaman misellivedellä enkä pessyt kovilla aineilla, jotta ihon pinta ei taas kuivuisi lisää.

Tämä on aivan ihana naamio ja aion kyllä ostaa tätä tulevaisuudessakin. Hintaa tällä oli muistaakseni zloteista euroon käännettynä jotain vähän päälle 20 euroa, mutta tuubista riittää moneen käyttökertaan eli hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan.

Mikä on teidän lemppariyönaamio?

One thought on “Kosteuttava yönaamio Sephoralta

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s