Leivoksia parfyymipurkissa

Sain aivan ihanan paketin L’Occitanelta sairaslomani alkupuolella. Se piristi erittäin kipeää oloani paremmin, kuin olisin osannut odottaa. Nimittäin tuosta ihanasta paketista kuoriutui lahjapaketti, joka piti sisällään Jasmin-Immortelle-Neroli -sarjan parfyymin, käsivoiteen sekä vartalovoiteen.

Tuoksuttelin sekä tätä että raparperi-greippituoksua jo I Love Me -messuilla ja olisin ollut kumpaankin ihan yhtä tyytyväinen niinpä annoin L’Occitanen PR-henkilölle ihan vapaat kädet kumman hän minulle lähettää.

Nämä ihanat tuoksut on tehty yhteistyössä Pierre Hermén kanssa, jota on nimitetty myös “The Picasso of Pastryksi”. Näin ollen rasiat ovat saaneet inspiraationsa leivonnaisista – macaroneista eniten.

Jasmin-Immortelle-Nerolissa on yllättävän raikas alkutuoksu, siinä on mukana myös sitruunaa sekä pippuria, joten pelkästä kukkaistuoksusta ei ole kyse. Tämä kuitenkin lämpenee ihollani todella hyvin ja on lopulta myskisen kukkainen, mutta ei yhtään tunkkainen.

Tuoksu pysyy ihollani monta tuntia hyvin, ja varsinkin kerrostettaessa vartalovoiteen ja/tai käsirasvan kanssa, sen saa pidettyä yllä suurimman osan päivästä. Käsivoide on taattua L’Occitanen laatua ja vartalovoide imeytyy nopeasti sekä tuntuu iholla ihanalta.

Kyseessä on Limited Edition -tuoksu, joten jos kiinnostaa, niin suosittelen kipittämään L’Occitanelle näitä tuoksuttamaan. Sarjaan kuuluu tuoksun, käsirasvan ja vartalovoiteen lisäksi myös suihkugeeli, palasaippua ja huulikiilto. Tuoksu on kallein 60 euron hinnalla ja palasaippua halvin 4,50 euron hintaan. Muut tuotteet ovat jotain siltä väliltä.

Myös näin vinkkinä, että kannattaa käydä katsomassa, että löytyisikö myös L’Occitanen joulukalenteria. Itse ostin omani jo viime viikolla, mutta maanantaina niiden pitäisi tulla virallisesti myyntiin – ja ehkä verkkokauppaankin joku eksyy. Näitä on kyllä todella rajattu määrä, joten nopea kannattaa olla!

Onko L’Occitane kuinka tuttu teille?

Tuotteet saatu blogin kautta

5 thoughts on “Leivoksia parfyymipurkissa

  1. Meillä on aina L`Occitanen palasaippuat käytössä, miehen ja mun lemppareita. Aikoinaan käytin enemmän sarjan ihonhoitotuotteita, tuoksuja jne. mutta viime vuosian vähän jäänyt. Saippuavarastot on sen sijaan aina täysi. ;)

    Tuoksu kuulostaa ihanalta!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s