Kauneus | lifestyle

Hello

Olin kolmetoista päivää ilman meikkiä – eikä tehnyt tiukkaa, vaikka jouduin kulkemaan ihan normaalisti ihmisten ilmoilla. Eilen kuitenkin päätin, että nyt tungen naamaani jotain, kun kerran lähden postiin ja kauppaan. Niinpä inspiraationa sai toimia Adelen uusi Hello-videon meikki. Niin yksinkertaista, mutta ihanaa!

Koska minulla ei todellakaan ole Adelen silmänmuotoa, niin jouduin vähän tekemään töitä saadakseni luomivaon. Adelen rajaukset olivat kyllä suoremmat kuin omani, mutta pelkäsin, ettei 13 päivän rajauksettomuuden jälkeen multa luontuisi enää mikään.

Luonnossa myöskin mun varjostukset näyttivät reippaasti tujummilta, hyvä että niitä kuvista huomaa. Mutta ainakin joitain kiloja on lähtenyt tämän kahden viikon sairasloman aikana – posket ovat ehkä hieman enemmän kuopalla.

Huulilla Marc Jacobsin Role Play. Edelleen upea!4 thoughts on “Hello”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: