911 rescue|spray

Tajusin vasta vähän aikaa sitten kaivaa kaapistani tämä aarre eli kyseessä on IDHairin 911 rescue|spray protecting mist. Käytin tätä ihan ensimmäisenä tyttäreni päähän, sillä hänellä on helposti takkuntuva tukka ja olin kerran hukannut hänen oman takkujen selvittäjänsä, joten tämä lähti käyttöön.

911:n tuoksu on todella makean karkkimainen, hieman esanssisen mansikkainen. Tämän tarkoitus on suojata, ravita ja kosteuttaa hiusta ennen esim. lämpökäsittelyä sekä suojata hiuksen väriä. Itse käytän tätä ilman mitään kihartimia tms. eikä tämä tee hiuksista latteita, kuten jotkut kiharruksen tai suoristuksen alle tarkoitetut silottajat. Tämä antaa hiuksille kivasti kiiltoa ja tekee niistä todella pehmeät. I’m in love!

Tätä voi käyttää sekä kuivaan, että kosteaan tukkaan, mutta itse olen käyttänyt tätä sekä itselläni, että lapsellani vain kosteaan tukkaan. Lapsen hiukset oli niiiiiin paljon helpompi selvittää tämän suihkeen käytön jälkeen, että tämä jäi samantien käyttöön ja vaikka lapsen oma hiustuote jostain löytyisikin, niin se saa jäädä käyttämättä.

Hinta on jotain 17 euron paikkeilla – erittäin hyvä hintalaatusuhde.

Mikä on teidän hiusten pikapelastaja?

Tuote saatu blogin kautta

2 thoughts on “911 rescue|spray

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s