C-vitamiiniseerumi

Sain kokeiltavakseni yhden kehutuista V10 Plus:n seerumeista. Omalle iholleni valikoitui C-vitamiini, joka vaikuttaa kirkastavasti ihoon, supistaa ihohuokosia ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista.

Mielestäni nämä V10:n pullot ovat aivan ihania. Niitä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja pipettipullo on todella kätevä. Näitä voi myös sekoittaa keskenään, jolloin saa täysin omalle iholleen tarkoitetun koktailin seerumeita.

Olin lukenut ennen tuotteen käyttöönottoa, että moni valitti C-vitamiinin hajusta. Ei se nyt miellyttävä ole, muttei pahakaan. Mieluummin tämä kuin A-vitamiinin haju, mutta kumpaakin käytän, sillä ne toimivat – eri tavoin.

Näitä pitäisi käyttää kolme tippaa aamuin illoin, mutta itse käytin tätä vain iltaisin, sillä aamuisin todella käytin A-vitamiinia sisältävää tuotetta. Huomasin, että ainakin tämä C-vitamiiniseerumi kuivahtaa nopeasti iholle, joten jos koko naama tarvitsee ainetta, niin kolme tippaa ei välttämättä riitä. Omalle leualle ja nenän ympärystölle se on riittävä tippamäärä.

Oma ihoni pysyi mattaisempana ja finnittömänä – paitsi ehkä se yksi you-know-mihin-aikaan-kuukaudesta. Käytän todella mielelläni tämän pullon loppuun ja tämähän kestää tällä käyttömäärällä kauan. Huomasin, että kun lopetin vähäksi aikaa tämän käytön, niin ihoni rasvoittui nopeammin. Eli ei auta muuta kuin käyttää tätä suun ja nenän ympäryställe ja sitten kosteuttavampaa muualle kasvoihin.

HIntaa näillä seerumeilla on yli 80 euroa, eli halvasta tavarasta ei ole kyse. Kuitenkin tämä on erittäin riittoisaa, joten jos todella haluaa tehokkaan seerumin ihon rasvaisuutta tai finnejä vastaan, niin suosittelen kokeilemaan.

Onko teillä kokemusta jostain V10 Plus:n seerumista?

6 thoughts on “C-vitamiiniseerumi

  1. Olen koukussa ja pidän nopeasti kuivuvasta koostumuksesta joka kosteuttaa. Pullotkin ovat kauniita siitä plussaa. I Love me messuilla aion tarkemmin tutustua koko valikoimaan. Kivaa viikkoa!

    Like

  2. Mä olen tehnyt niin että olen suihkauttanut vähän ruusuvettä kämmenelle ja tiputellut tipat siihen, sitten on helpompi levittää seerumi oikeasti koko kasvoille. Toki tälläinen rasvoittumista hillitsevä versio onkin varmasti omiaan t-alueella.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s