Kauneus | lifestyle

Eläimiä ja pronssia syksyyn

Kävimme eilen Ikeassa pienillä ostoksilla. Alunperin ideana oli ostaa tyttärelleni uusi kattovalaisin, mutta emme löytäneet mitään mistä hän olisi varmasti tykännyt. Uusi yritys ensi viikolla – nykyinen lamppu on vaaleanpunainen, jonka takia talvisin huoneessa on liian punaista ja pimeää.

Mutta löysimme meidän makuuhuoneeseen uuden valaisimen. Ikean uusi PS 2014 värissä valkoinen/kupari. Mieskin ihastui siihen heti, joten 70 euron lamppu lähti mukaan. Kokoaminenkin oli helppoa! Tätä on myös valko-hopeisena, jos kupari ei iske. Tämä on kuin Death Star – no ei ihan, mutta samanlainen fiilis tulee.

Tämän lisäksi Ikeasta lähti mukaan säilytyslaatikoita kengille eteiseen sekä pari hyllyä, jotka näette kun esittelen uudistetun meikkinurkkani.

Kävimme pikaisesti Iittalan myymälässä, josta mukaan lähti vain Taika-sarjan astiapyyhe. Se on muuten söpö!

Toinen söpö pyyhe löytyi aiemmin viikolla Finlaysonin myymälästä, meinaan Pesue-sarjan käsipyyhe. Rocket the Raccoon! Tytär sai pinkin Muumi-kylpypyyhkeen.

Sohvaahan koristaa jo susi-, pöllö- ja korppityynyt, joten eläimiä löytyy jo ennestään. Nyt tekisi mieli muutenkin saada kämppään jotain uutta – pientä, sillä lattia on pakko vetäistä jossain välissä uusiksi ja makuuhuoneeseen paremmat vaatekaapit.

Onko teillä näin syksyn alussa tullut into hankkia kotiin jotain uutta?4 thoughts on “Eläimiä ja pronssia syksyyn”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: