Mary Lou-Manizer, lopultakin!

Puolan reissusta mukaan tarttunut TheBalmin Mary Lou-Manizer, lopultakin. Olen tästä lukenut ja kuullut niin monta vuotta, että pakko oli lopulta sellainen itsekin kotiuttaa.

TheBalmin pakkaukset ovat söpöjä ja tuotteet selostettu hauskasti.

Swatchasin tämän kädelle ja repesin ajatukselle, että tämän sanotaan antavan “subtle glow” iholle. Joo-o. Ei ihan. Tässä on kyllä aika voimakas vaalean kultainen kiilto.

Kultaisen värin ansiosta tämä sopii monelle iholle, sillä valkopohjaiset eivät tummemmilla ihoilla toimi, sillä ne muuttuvat harmahtaviksi. Itse niistä tykkään, mutta tällainen kultainen toimii itselläni varsinkin kesäisin.

Isohuokoisella iholla näiden kanssa saa olla aika tarkka, sillä liikaa levitettynä tämä saa ihohuokoset paremmin näkyviin. Itse en ole vielä kokeillut tätä luomivärinä, mutta tämä toisi kivaa hohtoa myös silmiin.

Mutta nyt se on minulla ja aivan ihana! Ei ihan päivittäiseen käyttöön itselläni ole päätynyt, mutta vahvempien meikkien seuraksi kylläkin. Tai jos haluan kunnolla hohtavan ihon.

Onko teillä jo tämä klassikko meikkikokoelmassa?

17 thoughts on “Mary Lou-Manizer, lopultakin!

 1. Muakin kiinnostaa tää, syystä jota en oikein tiedä. Olen kokenut korostustuotteet vähän ongelmallisiksi juurikin ihohuokosten takia, tarvisin selkeästi jotain opastusta näiden tuotteiden käyttöön.

  Like

 2. Tässä on kyllä ihan mieletön hohto. Hirveä mieliteko, kun tätä on näkynyt nyt useammassa blogissa, totuus on kuitenkin se, että en tarvi yhtään heleyttäjää, no tai ehkä yksi vielä… :D

  Like

 3. Tää on mun luottohohde arjessakin, vinkkinä voin sanoa että siveltimellä (mulla käytössä real techniques setting brush) kun ottaa vain kevyesti tuotetta ja vaikka kolauttaa vielä suyrimmat pois ja posken korkeaan kohtaan niin ei ole liian hohtava edes tällaiselle rasvanaamalle :) kaunis, ihan lemppari :)

  Like

 4. Tämä on ihana!
  Kaikki Manizerit löytyy, tosin Bettyllä tää haamu ei ilman itseruskettavaa tee kasvoilla mitään :D Luomiväreinä kaikki toimii kyllä myös kivasti!

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s