Kauneus | lifestyle

#Noir – utuinen meikki

Lauantaina käytiin miehen kanssa Tapiolassa pienellä ostosreissulla. Hetken mietittyäni halusin kokeilla smokey-meikkiä Burgundy Times Nine -paletin kauniilla #Noir-sävyllä. Alla käytin Tarten tumman kultaista luomivärikynää. Tämän päällä ruskean-mustan Noir’n kauniit kultaiset hileet näyttäytyivät hyvin.

Meikki oli kokonaisuudessaan aika neutraali, halusin pitää värimaailman hieman lämpimänä ruskeana. Ja tällä kertaa jätin myös tekoripset pois, ettei meikistä tulisi liian näyttävä ruoka- ja kissanruokaostoksille päiväsaikaan.

Anteeksi, että tämä postaus on näin lyhyt, mutta kipeän selän takia en jaksa istua koneella pidempään kuin kuvien liittämisajan, muuten joudun naputtelemaan nämä tekstit kännyllä ja se on ärsyttävää. Voisi ehkä viimeinkin hankkia sen läppärin…3 thoughts on “#Noir – utuinen meikki”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: