#Noir – utuinen meikki

Lauantaina käytiin miehen kanssa Tapiolassa pienellä ostosreissulla. Hetken mietittyäni halusin kokeilla smokey-meikkiä Burgundy Times Nine -paletin kauniilla #Noir-sävyllä. Alla käytin Tarten tumman kultaista luomivärikynää. Tämän päällä ruskean-mustan Noir’n kauniit kultaiset hileet näyttäytyivät hyvin.

Meikki oli kokonaisuudessaan aika neutraali, halusin pitää värimaailman hieman lämpimänä ruskeana. Ja tällä kertaa jätin myös tekoripset pois, ettei meikistä tulisi liian näyttävä ruoka- ja kissanruokaostoksille päiväsaikaan.

Anteeksi, että tämä postaus on näin lyhyt, mutta kipeän selän takia en jaksa istua koneella pidempään kuin kuvien liittämisajan, muuten joudun naputtelemaan nämä tekstit kännyllä ja se on ärsyttävää. Voisi ehkä viimeinkin hankkia sen läppärin…

3 thoughts on “#Noir – utuinen meikki

  1. Nätti meikki, sun näköisesi! :) Mutta hanki ihmeessä se läppäri, ne on kummallisen käteviä vekottimia. Ja selkäkin tykkäis!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s