Ecotoolsin syksyisiä uutuuksia

Käväisin tiistaina Ecotoolsin lanseerauksessa Kauneushoitola Kuiskauksessa. Ohjelmana oli kahden mallin (Pupulandian Jennin ja Nella Törnroosin) meikkaaminen Ecotoolsin siveltimillä ja Couleur Caramelin meikeillä. Meikkaajina toimivat Meikkipää-blogin ihanat Riia ja Laura.

Tilassa oli todella kuuma, mutta onneksi tilaisuus oli lopulta aika lyhyt. Saimme kuitenkin kuulla, että miten Riia ja Laura käyttävät Ecotoolsin erilaisia siveltimiä. Itse käytän päivittäin vähintään kahta Ecotoolsin sivellintä – puuterille ja poskipunalle – jotka ovat muutama vuosi sitten ilmestyneestä mini-kabuki-setistä. Aivan ihania ja vaikka ovatkin lyhytvartisia, niin niillä on todella helppo työskennellä. Itse tykkään Ecotoolsin siveltimistä, mutta jotenkin luomivärisiveltimet ovat jääneet vähän vieraiksi.

Mukaamme tilaisuudesta saimme kolme uutta kasvosivellintä – mattifying finish (eli puuterisivellin), correcting concealer (pieni peiteveoidesivellin) ja eye perfecting (isompi peitevoidesivellin, jota kutsuttiin tilaisuudessa myös töpöksi tai pullukaksi).

 

Ecotoolsin siveltimen varsi on bambua ja karva synteettistä. Karva on todella pehmeää ja silkkisen tuntuista. Puuterisiveltimessä on duo-kuituja eli siinä näkyy kermanvärisiä sekä valkoisia karvoja.

Jos Ecotools ei vielä ole tuttu, niin suosittelen katsastamaan valikoiman, ihan varmasti jokaiselle löytyy sieltä hyviä siveltimiä. Siveltimet eivät ole kalliitakaan, näiden suositushinta on 9,20-13,95 euroa.

Onko Ecotools teille tuttu?

One thought on “Ecotoolsin syksyisiä uutuuksia

  1. Mä oon ihan rakastunut Ecotoolsin siveltimiin! :) Itse asiassa aloin pitämään enemmän meikkauksesta, kun olin saanut nämä käsiini. Ennen levitin monet voiteet käsin, nykyään teen sen flat foundation -siveltimellä ja meikkaaminen on paljon mukavampaa puuhaa. Matkakabuki on ihan paras, se kulkee mulla reissusakin mukana helposti ja hygieenisesti. Mainitsen myös Ecotools-rakkaudestani omassa blogissani: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/08/tah-mulanko-meikkaa.html. En usko, että se jää tuohon yhteen postaukseen. ;)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s