Perjantai-illan meikki

Lonkan turvotuksen laskettua päätin käväistä miehen työpaikan 20-vuotisbileissä muutamaksi tunniksi – ei olisi kannattanut, lonkka ei tykännyt. Meikiksi valikoitui aika yksinkertainen, mutta näyttävä kombinaatio.

Luomilla on sävyjä MACin Burgundy Times Nine -paletista – Honey Lust, Quarry, Haux ja Embark. Huulilla YSLin Rouge Volupté sävyssä 2. Poskilla on Narsin Deep Throat sekä tuplakorostus eli alla Illamasquan voidemainen Lies ja päällä Make Up Factoryn Skin Luminizer.

Mua ärsytti koko illan, että vasemman silmän tekoripset olivat hieman irti ripsirajasta ja kun olin kerran sen huomannut, niin en saanut sitä päästäni pois. Eikä minulla ollut aikaa yrittää laittaa sitä uudestaan. Toivottavasti kovin moni muu ei huomannut asiaa illan aikana.

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s