Helppo ruskea smokey

Tämä meikki on viime viikonlopulta, kun kävin moikkaamassa lomamatkalle lähtevää siskoa ja lähistölle eksyneitä vanhempia. Todella helppo ja nopea – jos ei tappele tekoripsien kanssa.

Luomilla on MACin Embark, joka on häivytetty Quarrylla. Ripset ovat Red Cherryn #wsp eli wispies. Huulilla MACin Brave sekä Alluring Aquatic -kokoelmasta ihanan hohtava Pet Me, Please. Poskilla on itse asiassa kanssa MACiä, mutta eipä se oikein näy – ei edes kultainen hohde.

Jos jaksaisin, kulkisin näin joka päivä. Valitettavasti en jaksa tapella tekoripsien kanssa arkipäivisin.

Ja tänään on perjantai! Viikonlopusta ei tule helppo – tänään miehen työpaikan bileet (mitä odotan innolla), mutta la-su vietän sairaalassa lapsen kanssa ja sunnuntai-illalla onkin sitten lähtö viikon kestävälle työmatkalle. Eli jos sunnuntaina ei tule postausta, niin johtuu ihan tästä. Ensi viikoksi on kuitenkin luvassa ma-ke-pe postauksia.

Hyvää viikonloppua!

2 thoughts on “Helppo ruskea smokey

  1. Näyttää tosi hyvältä! Pitäisköhän munkin testata tätä, kun oon vasta aika aloittelija noiden silmämeikkien kanssa… :)

    Like

  2. Kaunis meikki <3 Mä en osaa laittaa/käyttää irtoripsiä. Tupsut toimii ihan kivasta, mutta nauhassa olevat ripset lähtee aina nousemaan sisänurkasta. Pitäisi varmaan kokeilla puolikkailla seuraavaksi.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s