Ant-Man

Käytiin viime viikonloppuna katsomassa Ant-Man – koska kuten poikaystäväkyselyssäkin tuli selväksi, niin käymme katsomassa uusimmat Marvel-leffat leffateatterissa, ja kyllä, kävimme myös kiinalaisessa sen jälkeen. Ja siis enhän mä voi mennä leffaan tekemättä meikkiä, joka on edes jollain tavalla inspiroitunut leffasta – tai väreistä. Eli siis normaaliin tapaan mennään harmaalla smokey-meikillä ja tällä kertaa se punainen on huulilla.

Silmissä on Inglotin mattavalkoista ja Sugarpillin Bulletproofia sekä MACin Reflects Pearliä valkoisen päällä. Häivytetty Naked 3 -paletin Limitillä. Huulilla on Art Decon Dita von Teese -rajauskynää ja Goshin Lambadaa.

Ja siis mähän sain melkein kuvan Antin (miinus Man) kanssa.

Joo, tänä kesänä muurahaiset löysivät sisälle kun mies on käynyt kaivelemassa takapihan uuteen uskoon. Muurahaisten koti meni siinä samalla kun revittiin kiviä ylös, joten ovat tainneet muuttaa meidän terassin alle – lähemmäs ovea.

Tänään on onneksi perjantai, tämä viikko ei ole ollut ihan paras, joten sen loppuminen kuulostaa hyvältä.

6 thoughts on “Ant-Man

  1. Mä niin tykkään näistä sun meikeistä. :) Mulla on Ant-Man vielä katsomatta ja Fantastic Four kanssa. Lippuja olis, pitäis vaan saada aikaiseksi ennen kuin ne poistuu. :P

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s