H&M Beauty – testinaama

Näin koulujen alkajaispäivän – ainakin siis täällä Espoossa – kunniaksi testinaamaa pukkaa eekkeriin. Meillä kyllä koulujen alkajaispäivä ei ole mitenkään innostava päivä, sillä lapsella on lieviä asenteita koulua vastaan – ehkä siksi, että ei tule toimeen kaikkien kanssa ja osittain siksi, että koulunkäynti on hankalaa. Eikä tietystikään tieto siitä, että käy erityiskoulua tee kenenkään itsetunnolle hyvää.

Mutta, jätetään tuo aihe johonkin toiseen kertaan ja katsotaan miltä osa eilen esitellyistä tuotteista näyttää sitten naamalla.

Eli luomilla on käytetty vain paletin värejä – kulmaluulla taitaa olla MAC Mylar, mutta eipä sitä juuri erota muutenkaan. Vaalea kimaltelevat luomiväri on asetettu paikoilleen Fix+:n kanssa. Poskilla on voidemainen poskipuna sävyssä Dusty Rose ja huulilla Enchanté – nestemäinen huulipuna.

Meikki näyttää ihan minulta ja loppujen lopuksi kaikkien tuotteiden kanssa oli helppo työskennellä. Luomivärien pigmentti nyt ei ole mikään maata mullistava, mutta saa niillä ihan kivannäköistä jälkeä aikaan. Nestemäisen huulipunan kanssa oli helppo saada tarkat rajat, sillä applikaattori oli tarpeeksi jämäkkä tähän hommaan.

Mitä mieltä olette tuotteista nyt, kun ne on nähty naamalla?

One thought on “H&M Beauty – testinaama

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s