Viva La Juicy – So Intense

Voitin Hannan blogimiitin arvonnassa aivan ihana palkinnon, nimittäin Juicy Couturen Viva La Juicy So Intense -parfyymin. Ja koska parfyymi on pakattu ihanaan laatikkoon, niin pakko oli kiittää akatemiaa palkinnosta.

Tuoksu on Juicy Couturen muidenkin parfyymien tapaan makean hedelmäinen ja kukkainen. Mielestäni tämä sopii enemmänkin kevät- ja kesäkäyttöön, mutta luultavasti suihkin itse tätä ympäri vuoden iholleni. Pullo on neliskanttinen, jota koristaa Juicy Couturen logo sekä ihana metallinen rusetti.

En ole ennen omistanut yhtään Juicy Couturen parfyymia, sillä ne ovat olleet jotenkin nuoremmille – tai mieleltään nuoremmille – suunnattuja. Tämä on kuitenkin alkuähkyn jälkeen todella menevä tuoksu. Ihollani tämä kestää muutamia tunteja, ei koko työpäivää. Lähietäisyydeltä ranteessani on vielä lämmin makeahko tuoksu jäljellä kahdeksan tunnin jälkeen, vaikka se ei juurikaan kauemmas enää tuoksu.

Päänuotteina ovat villimarjat sekä mandariini, keskinuotteina kuusama, gardinia ja jasmiini, pohjanuotteina makeat ja vahvat meripihka, karamelli, santelipuu, vanilja sekä praliini. Pohjanuotit selvästi tuoksuvat jo heti ensisuihkaisusta läpi, varsinkin karamelli, praliini ja vanilja.

Tämä tulee kyllä käytettyä loppuun, ja aion pitää sen pakkauksessaan näytillä.

Iskeekö Viva La Juicy tai joku muu Juicy Couturen parfyymi teihin?

Tuote saatu blogin kautta

4 thoughts on “Viva La Juicy – So Intense

  1. Oi, kyllä iskee kaikki! Jo yleensä pelkällä ulkonöällä…
    Harmikseni olen toistaiseksi tyytynyt vain tuoksuttelemaan, olen nimittäin parantumaton makeiden tuoksujen ystävä! :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s