Buffy – karhea vartalovoi

Vaikka Lushin sivuilla Buffy on nimetty vartalovoiksi, on se kuitenkin vartalovoin sekä kuorinnan yhdistelmä. Buffy on neliskulmainen vaalea, mutta karhea vartalovoipala.

Itse ihastuin Buffyn tuoksuun, tehoon sekä nimeen. Kuka muka ei katsonut Buffy The Vampire Slayeria nuorena?

Buffy on täynnä kaakaovoita sekä karitevoita. Kuorivina ainesosina ovat riisi, manteli sekä aduki-pavut. Tuoksu on makean pähkinäinen. Vaikka tässä on laventeliöljyä, niin en itse sitä haista.

Buffy kuorii todella hyvin ihon – en suosittele todellakaan herkkäihoisille tätä – ja jättää iholle hieman tahmean tunteen. Suihkun jälkeen kevyesti (välillä kovemminkin) kuivattu iho jää mukavan pehmeäksi. Vaikka tuote jättääkin hieman tahmeahkon tunteen iholle ei se ole sotkenut vaatteita tai jäänyt niihin kiinni. Sen sijaan ihoa ei tarvitse enää kosteuttaa, sillä vartalovoi on tehnyt tehtävänsä.

Iso 200g Buffy kustantaa 13,50 euroa, mutta tämä KESTÄÄ käytössä. Itse olen käyttänyt nyt pari kuukautta eikä tuote ole juurikaan kulunut. Tätä kun ei kannata hangata ihan järkyttäviä määriä iholle, sillä tuote on todella karhea.

Ehdottomasti yksi Lushin parhaita suihkutuotteita!

Tuote saatu blogin kautta

8 thoughts on “Buffy – karhea vartalovoi

 1. Tää on ollut mun ostoslistalla ties kuinka pitkään! Rakastan mantelin tuoksua.

  Hihi, Buffy Vampyyrintappaja oli ihan paras sarja! Muistan kuinka harmitti, kun se siirrettiin johonkin myöhäisiltaan prime timesta ja koulunkäynti ikävästi esti sen katsomisen :P

  Like

 2. Mä valvoin ja katson Buffyn. Hiippailin sitten kaikessa hiljaisuudessa takaisin nukkumaan, etten jäänyt kiinni…

  Onko tämän Buffy-kuorinnan jälkeinen tuntuma jotain sellaista mikä tulee ns. in-shower tuotteilla? Ajatuksena kiinnostava tuote, mutta jos siitä jää joku Nivean In-Shower juttujen fiilis niin jätän väliin. Mikään ei tunnu niin suihkun jälkeen kuin tunne että iho on likainen…

  Like

  1. Mulla oli telkkari omassa huoneessa, niin ei tarvinut onneksi hipsiä mihinkään :D
   Ja on, tästä jää sellainen vähän nahkea fiilis iholle eli tuntuu kuin sillä olisi jotain. Musta se ei ole likaisen tuntuinen, vielä enemmän inhoan monen normaalin voiteen tuntua iholla :)

   Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s