Halpa ja hyvä nudepaletti?

Sain lopultakin muutama viikko sitten ostettua Maybelline The Nudes -paletin ja olen sitä nyt jonkin verran testaillut. Koska mulla nyt on joku nude-kausi ollut jo pidempään, niin tämä oli sellainen, joka piti saada lisättyä omaan kokoelmaan.

oobd_maybelline_the_nudes_1

Paletissa on 12 luomiväriä ja ne on jaettu niin, että tästä saa duoja, trioja tai quattroja, joilla sitten meikin voi tehdä. Itse, kun en tykkää tehdä tämän mukaan, niin sudin lähinnä sieltä sun täältä.

oobd_maybelline_the_nudes_2

Paletti on sekoitus matta-, satiini- ja shimmersävyjä. Kaikki ovat yllättävän helppoja häivyttää ja värien pigmentti on paljon parempi kuin odotin. Kädelle nämä swatchaantuvat todella huonosti, joten tämän takia jätin swatchit pois.

Tällä saa tehtyä helposti kevyen päivämeikin tai tummemman iltameikin. Itse jäin kaipaamaan mattaista vaaleaa sävyä, joka sopisi näin vaalean kulmaluulle, sillä en itse välitä kauhean kimaltelevaa kulmaluulle käyttää.

oobd_maybelline_thenudes_3

Itse tulen kantamaan tämän ainakin tänään mukanani viikonloppureissulle Turun saaristoon. Tähän tulee luultavasti tartuttua helposti myös työaamuisin.

Tämä on todella hyvä paletti aloittelevalle meikkaajalle tai vain nudepalettien ystävälle. Hinta on 17,90 euroa, omani ostin Stockmannilta.

Joko teillä on oma The Nudes?

signature_henna

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s