Sephoran naamiot testissä

Tänään luvassa vähän tarkempaa arviota Sephoran omista naamioista. Ostin Pariisista näitä kolme erilaista, jokainen on yksittäispakattu paperinaamio, joka on erittäin märkä – eli itse hoitavassa tuotteessa ei ole pihisteltu. Yhden naamion hinta on 3,90 euroa eli aika kallis käyttökerran hinta, mutta aivan ihanaa hemmottelua.

Kaikissa naamioissa on samanlainen kuitunaamio, joka sitten on upotettu hoitavaan nesteeseen. Naamiossa on reiät silmille, nenälle sekä suulle. Naamio on muuten iso eli vaikka mulla on aika iso pää, niin silti reunat menivät naaman yli.

Ensimmäisenä loman aikana testiin pääsi Rose – Ultra-moisturizing & Brightening eli todella kosteuttava ja kirkastava ruusunaamio. Tuoksu oli aika voimakas ja vaikka en ruusuntuoksun suurin ystävä olekaan, niin kestin kyllä tuoksun sen 15 minuutin ajan, minkä sen annoin vaikuttaa. 15 minuutin jälkeen, kun naamion otti pois, niin jäljelle jäi ainetta, jonka hieroin ihoon. Iho näytti todella kosteutetulta sekä täyteläisemmältä. Esimerkiksi otsani pari juonnetta olivat melkein huomaamattomat. Tämä sopisi siis todella hyvin käytettäväksi ennen juhlia tai tärkeää menoa, jossa haluaa ihon näyttävän heleältä ja kimmoisalta. Itselleni tämä olisi varmaan todella hyvä talvella, vaikka näin kesälläkin huomasin jo eron.

Toisena päätin testata finneistä kärsivään naamaani Green tea – Mattifying & Anti-Blemish -naamion. Huomasin jo heti pakkauksen avattuani, että tämän koostumus oli aivan erilainen kuin ruusun. Naamio oli limaisemman tuntuinen – tosi kivan kuuloinen, eikö – ja odotin tuoksun olevan ehkä jotain teemäistä. Joo, ei. Tuoksu oli todella outo ja löysin lopulta syyn incistä: sinie- ja parsakaaliuutteita. Joo, tosi kiva. No, kestin kuitenkin hajua 15 minuuttia ja onneksi tuoksu katosi kun naamio hävisi naamalta. Iho tuntui puhtaalta ja loppuvoiteen imeydyttyä näytti mattaiselta. T-alueeni ei kiillellyt, mutta en huomannut sen vaikuttavan jo olemassa oleviin näppyihin mitenkään.

Katsoin Pomegranate – Anti-fatigue & Energizing -naamion tuotelistaa ja huomasin siinä myös sieniuutteen. Toivoin todella, että tuoksu ei ole yhtä paha kuin Green teassa – ja onneksi se ei ollut. Pomegranate tuoksui kaukaisesti hedelmäiselle, ainoastaan koostumus oli hieman limainen kuten Green teassa. Olisin ehkä saanut paremman arviointikohteen, jos olisin kokeillut naamiota väsyneenä (tai huonosti nukkuneena), mutta se tuntui ihanan piristävältä jo itsestään. Tuotteen tehosta en osaa sanoa mitään, naama oli hieman värikkäämpi kuin normaalisti eli luultavasti jokin tässä saa veren kiertämään, vaikkei tämä iholle kihelmöikään.

Käyn luultavasti Sephorassa seuraavan kerran elokuussa, ainakin Rose lähtee mukaan uudestaan, vaikken tuoksusta niin tykännytkään. Sen tehot kuitenkin olivat todella hyvät.

Oletteko kokeilleet jotain Sephoran omista naamioista? Mitä suosittelette?

6 thoughts on “Sephoran naamiot testissä

  1. Hei mä ostin kans näitä Tanskasta, mutta en oo päässyt vielä kokeilemaan. Iholla on taas menossa oikkukausi, niin pitää lykätä vähän tuonnemmaksi. Mä löysin kolmea erilaista kosteuttavaa naamiota ja jäti suosiolla kaikki kiristävät ja piristävät hyllyyn. :)

    Like

  2. Moikka! Itse olen kokeillut vain tuota vihreää naamiota ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Minulla auttoi tosi paljon naaman kiiltoisuuteen ja pieniin epäpuhtauksiin. Haju ei haitannut ollenkaan ja ehdottomasti meinaan hamstrata näitä naamioita lisää kunhan pääsen Sephoraan.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s