9 x Burgundy by MAC

Kuulin keskiviikkona, että uudet MACin pienet ysipaletit ovat saapuneet. Niinpä sitten torstaina Kansallismuseon jälkeen kipaisin äkkiä hakemaan yhden – sekä yhden Le Disko -kokoelman Dazzleshadowin, mutta siitä enemmän myöhemmin.

Päätös oli helppo – burgundia sen olla pitää! Omistin onneksi ainoastaan kaksi sävyä tästä paletista ennestään – ja molemmat ovat todella käyttökelpoisia mattoja, joita ei ole koskaan liikaa.

Palettiin kuuluvat seuraavat luomivärit:

Honey Lust: Pronssisen persikkainen (Lustre)
Poppyseed: Keskitumma malvainen nude (Satin)
Quarry: Pehmeä hillitty luumuinen ruskea (Matte)
Antiqued: Tuhkanruskea. jossa pronssia (Veluxe Pearl)
Embark: Voimakas punaisen ruskea (Matte)
#Noir: Tumma mustan ruskea, jossa kultaista hohdetta (Velvet)
Haux: Pehmeä hillitty ruusuinen ruskea (Satin)
Star Violet: Vaaleanpunaiseen vivahtava rusehtava luumu (Veluxe Pearl)
Sketch: Burgundi punaisella kimalteella (Velvet)

Ihan varmasti tulen käyttämään kaikkia värejä VARSINKIN kun syksy tulee. Pitäkää kuitenkin silmät auki, sillä lähiaikoina varmaankin tännekin näitä kokeiluja eksyy.

Harmittaa aina näissä paleteissa, että minun kalpealle iholleni ei ole sopivaa korostussävyä – joka MACiltä on Mylar. Ei se mitään, olen tottunut kantamaan Mylaria erikseen muutenkin – ja kolmannessa ostamassani näkyy jo pohja, kaksi meni back2MACiin.

Hintaa näillä on maltilliset 38 euroa.

Lähtikö teidän mukaan uusia ysikköjä?

22 thoughts on “9 x Burgundy by MAC

 1. Mä ostin Purplen, mutta siinä on kolme niin huonolaatuista väriä, että se on ennemminkin Purple x6… Mutta ne kuusi sävyä onkin sitte tosi kivoja.

  Like

 2. Olen täällä blogimaailmassa seurannut paljon juttuja Macin luomiväreistä, sitten tuli sopivasti Tampereen reissu ja pääsin ihan paikan päälle hipelöimään näitä. Sävyt valitsin kotona etukäteen (All that glitters/Amber lights/Antiqued ja Embark. Paikan päällä Embark vaihtui Swiss Chocolateen kun Embark vaikutti jotenkin huonolta levittymään/kuivalta. Himotuslistalle on tullut Sketch. Kohta varmaan huomaan että neljä sävyä on paisunut pariinkymmeneen :D

  Like

  1. Mulla on Embark kahdessa pienessä paletissa ja se on kyllä tosi kovan tuntuinen, mutta kun mulla se pinta on rikkoutunut, niin kyllä siinä pigmenttiä on ja levittyy ihan kivasti :) Ei kylläkään MACin parhaimistoa. Ja helposti käy niin, että huomaat omistavasi enemmän kuin tarpeeksi luomivärejä :D

   Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s