Ensimmäinen Back2MAC-punani on?

Kävin sitten lopultakin heivaamassa loppuneita/vanhoja tuotteita MACin pisteelle ja kauhean swatchauksen jälkeen mukaan lähti jo kauan himoitsemani Twig. Tajusin jopa punan ostettuani, että “hei, sehän on tyttönimeni englanniksi”. Arvaa oliko pakko tarkistaa poikaystävältä, että mitä sanaa se käyttäisi englanniksi, kun kyseessä on risu (oli kiva selittää kuivunutta ja tippunut oksaa englanniksi). Pakkohan mun on tämä omistaa.

Twig on todellakin THE Kylie Jenner -huulipuna, vaikka siis Kylie käyttää vaikka mitä. Juuri eilen huomasin Kylien meikkiartistim instassa uusimmissa kuvissa olevan Anastasia Beverly Hillsin Dusty Rose nestemäinen huulipuna.

Onko tutun sävyinen? Viime aikoina – kröhöm, viimeksi eilen – on blogissa vilahtanut tällainen malvan värinen puna. Kyllä mä vielä jostain muutaman tällaisen revin, sillä näillä on SELVÄ ero keskenään.

Luomilla on toinen maanantain ostos – tai siis oikeastaan ainoa kosmetiikkaostos, sillä tämä punahan oli ns. ilmainen – ja tästä tarkemmin joku muu päivä.

No, iskeekö teihin nämä malvaiset Kylie Jenner -huulipunat?

12 thoughts on “Ensimmäinen Back2MAC-punani on?

 1. Hyvän värinen. Mulla olisi “Back To Mäkkejä” kahden huulipunan verran. Jos joskus Mäkittelemään pääsisi, vähän himoitsen nyt tuon värisiä punia koska Mäkiltä mulla ei sellaisia yhtään ole :)

  Like

  1. Multa tuli vasta nyt kuusi kelpaavaa käytettyä loppuun. Technakohleja kuluu, muttei niitä hyväksytä.
   Laurea varmaankin ymmärsi, että CN kirjoitti miten suomalaiset lausuisivat :) puhuttaessa voi muuten meikkimerkeistä vähemmän tietäviltä mennä MAC ja McDonald’s sekaisin :D

   Like

 2. Näyttää tosi hyvältä sulla, mutta itse en jotenkin osaisi tällaista käyttää. Tai ehkä pitäisi vaan kokeilla, saattaisinhan mä lämmetä, mistä sitä tietää ;)

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s