Sephora Cream Lip Stain – Marvelous Mauve

Tänään sitten vuorossa Pariisin ostoksista Sephoran oma huulilakan tapainen tuote eli Cream Lip Stain sävyssä Marvelous Mauve. Tämä vaan näytti niin minun väriltäni, että pakko oli se kotiuttaa.

Sephoran sivujen mukaan tuotteessa oleva avokadoöljy saa tuotteen käyttäytymään eri tavalla käyttämisen vaiheesta riippuen. Heti kun tuotetta laittaa huulille, se on kermaisen liukuva ja asettuu satiiniseksi eli täysin mattaa tästä ei tule. Tämä ei myöskään näin ollen kuivata huulia. Tämä myös stainaa huulia eli jättää huulille väriä, vaikka itse tuote pyyhkiytyisikin pois. Väri on aika luonnollinen enkä huomannut sen jäävän laikukkaaksi.

Sain kyllä tehdä töitä, että tämä pyyhkiytyi huulilta pois – söin, join ja silti tätä oli huulilla. Eli vaikka kyseessä ei olekaan täysin mataksi asettuva huulituote, niin pysyvyys on silti erinomainen. Vasta kunnon hankaaminen sai tämän pois kokonaan huulilta.

Tuote tuoksuu hieman vaniljaiselta, mistä tulee mieleen MACin tuotteet.

Itse tuote on hieman paksumpaa kuin moni muu omistamani tällainen nestemäinen huulipuna, joten tätä on helpompi työstää. Varsinkin reunat saa tällä tarkemmin vedettyä. Alla olevassa meikissä minulla ei ole huulikynää huulilla, vain tätä.

Tämä väri on niin täydellinen, etten olisi voinut paremmin valita. Ihanan luonnollinen olematta täysin nude.

Eli seuraavan kerran Sephorassa käydessä taitaa mukaan lähteä näitä muutama muukin!

4 thoughts on “Sephora Cream Lip Stain – Marvelous Mauve

  1. Onpas kaunis sävy ja tosiaan juuri sellainen sun väri. Tämä varmaan sopisi Ilonallekin hyvin :) Jos joskus päädyn Sephoraan niin näitä kyllä lähtee mukaan. Koostumus kuullostaa just mun jutulta.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s