Metal(ish) Monday – Tuska-sunnuntai 2015

Mun piti tehdä postaus Tuskan sunnuntaista jo heti Tuskan jälkeen. Se vaan jäi ja arvatkaa mitä mä tein eilen? Poistin KAIKKI kuvat mun kännystä. No ok, sain 5G lisää tilaa, mutta menetin kaikki kuvat mitä en ollut tajunnut viedä jonnekin. Onneksi osa Pariisin kuvista säilyi, kun vanhempia varten ne jouduin siirtämään koneelle, MUTTA kaikki Tuska-kuvat hävisivät paitsi se yksi ainoa, minkä postasin Instagrammiin.

Mutta siis, päätimme tänä vuonna, että menemme Tuskaan vain sunnuntaina – viime vuonnahan emme olleet päivääkään – sillä pääesiintyjänä oli Alice Cooper. Tätä ennen katsoimme Opethin keikan sekä osittain kuuntelimme Stratovariuksen Visions-keikan (kävimme ko. keikalla viime syksynä). Ruokatarjontaa ei tullut testattua, mutta neljäkymppiä saimme neljään juomaan tuhlattua – kallista on.

Alice Cooper olikin sitten aivan mahtava! Pari tuntia pelkkää tykitystä ja lavashow oli upea. Viimeisenä kappaleena esitettyyn School’s Outiin mukaan liittyi myös Michael Monroe.

Päivä oli LÄMMIN ja oli kiva katsella jo kolmatta päivää juhlivien niskoja, jotka olivat kirkkaan punaiset. Itse olin melkein hukuttautunut aurinkorasvaan, mutta arvatkaa vaan sainko silti poltettua rintaani lisää vaikka olin melkein koko ajan selin aurinkoon (pidin olalla pitkähihaista suojelemassa paljasta selkää)? Joo, sain.

Meikiksi valikoitui todella helppo ja simppeli vihertävä meikki, sillä pidin kuitenkin suurimman osan ajasta aurinkolaseja silmillä. Luomiväriksi valikoitui melkein Hennan kanssa samanvärinen Mink & Sable (Henna on ehkä vielä hieman kultaisempi).

Ja voisiko joku kertoa, että mitä mun luomiväreille tapahtui? Yleensähän luomivärit pakkautuvat luomivakoon, mutta mulla ne tekivät jotain ihan päinvastaista.

Ei ole koskaan ennen tuota tapahtunut. Pitää kokeilla ehkä, että onko se kiinni tuosta itse luomiväristä, mutta vähän epäilen.

Seuraava keikka taitaa mulla olla lokakuussa Kamelot. Miten teidän festarikesä on alkanut?

10 thoughts on “Metal(ish) Monday – Tuska-sunnuntai 2015

  1. Mikä ihmeen kuluminen, toihan on ilmiselvästi negative space cut crease..
    ..jonka googlaaminen paljasti jo vanhaksi jutuksi. Pöh! En saakaan kunniaa tästä oivalluksesta.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s