BANANA! – Kätyrit kynsillä ja silmillä

Käytiin lopulta tyttären kanssa katsomassa Minions eli Kätyrit -leffa maanantaina. Jos sunnuntaina maalailin kynsiä kipeän selän kanssa kirkkaan keltaisiksi ja lopulta tuli avattua miehen joulusukkaan laittama Minion nail decalsit. Onneksi selkä oli sen verran ok maanantaina, että jaksoi parin tunnin leffateatterissa istumisen – sitten venäytinkin sen vähän uudestaan ma illalla, onneksi en yhtä pahasti.

Ja joo, meillä oli banaaneita kotona eli siitä tuli erihyvä kuvausrekvisiitta.

Ja koska mulla on joku pakkomielle mätsätä mun meikki leffaan, niin voitte arvata mitä värejä tuli käytettyä – kyllä, keltaista ja sinistä. Sain kyllä muutamia pitkiä katseita muilta vanhemmilta, mutta en tiedä yrittivätkö he oikeasti prosessoida, että teinkö tämän tahallani tai mistä saa näin kirkkaan keltaista luomiväriä.

Keltainen luomiväri on – mikäs muukaan, kuin – Sugarpillin Buttercupcake ja sininen on jostain halvasta paletista. Poskilla MACin Emanuel Ungaro Beauty Powder sävyssä Flower Mist Dew ja huulilla MACiä kanssa – Fleur d’Coral.

Leffa oli hyvä! No tietysti, siinä oli kätyreitä. Daa!

4 thoughts on “BANANA! – Kätyrit kynsillä ja silmillä

  1. Tuo silmämeikki on kyllä makea! Mä en osaisi lähteä tuollaisessa ulos, menee liikaa mun mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta aivan mahtavan tuo on ja sopii sulle kuin nenä päähän!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s