Hemmotteleva suihkuhetki L’Occitanen kanssa

Kävin viime viikolla hakemassa Ilonalle lahjaa L’Occitane en Provencelta ja samalla silmään osui mantelisuihkuöljy. Kuulostaa oudolta? Ehkä, mutta itse olin saanut päähänpinttymän tuotteeseen MakeupByTiffanylta.

Mikä sitten on Almond Shower Oil? Se on samalla puhdistava, että pehmentävä suihkuöljy. Veden kanssa kosketuksiin joutuessaan öljy muuttuu maitomaiseksi ja hangatessa pehmeäksi vaahdoksi. Tätä voi käyttää normaalin suihkugeelin tavoin tai sheivauksen apuun. Itse olen kokeillut molempia ja kumpikin toimii. Itse en ehkä haluaisi kauheasti tuhlata tuotetta sheivaamiseen, vaan tulen käyttämään tuotteen loppuun ihan suihkugeelinä.

Huomasin, että selvästi parhain tapa on käyttää tätä suihkusienen tai vastaavan kanssa, sillä käsin vaahtoa ei saa juurikaan esiin, sillä kitkaa ei ole tarpeeksi. Käsin pesten tuntuu, että öljyä joutuu käyttämään enemmän.

Mun on pakko myöntää, että ensin olin, että miten ihmeessä öljy voi puhdistaa, mutta kyllä se vain niin tekee. Tuoksu on aivan ihana – makean kukkaisen pähkinäinen, mantelia en erityisemmin erota. Jotain tuotteen kosteutuspuolesta kertoo se, että ensimmäisten ainesosien joukossa ovat shea-voi, glyseriini, viinirypäleensiemenöljy, aprikoosikivenöljy, kookosöljy sekä mantelin hedelmäuute.

Iho tuntuu suihkun jälkeen aivan ihanan pehmeältä ja koska tämä öljy ei ole öljymäistä, niin iholle ei jää mitään tahmeaa pintaa, vaan se on pehmeä kuin vauva peppu – sanonta tuokin. Tuoksu jää iholle kuivaamisen jälkeen, vaikkakin aika hentona.

Itse olen aivan myyty! Tämä on aivan ihana tuote ja voisin kuvitella tykkääväni tästä vielä enemmän talvella, kun ihoni jopa välillä kuivahtaa. Näin kesäisin en tarvitse muuta kosteutusta suihkun jälkeen – iho on pehmeä ja kosteutettu, jopa kämmenselät.

Itse ostin 250ml pullon ja hintaa tällä on 19,50 euroa – tuote on riittoisaa, eikä hinta tunnu Lushin tuotteiden jälkeen edes pahalta.

Suosittelen, suosittelen, suosittelen!

5 thoughts on “Hemmotteleva suihkuhetki L’Occitanen kanssa

  1. Tämä on kyllä tosi ihana tuote! Käytin matkakokoisen pullon joskus talvella ja voisin kyllä itsekin hankkia tän taas sitten syksymmällä. Muutenkin pidän täyteläisistä suihkutuotteista, tavalliset geelit kuivattavat aina ihoani. Tuoksu on myös tosi hyvä :)

    Like

  2. Kiitos vinkistä, meillä on käytetty lähinnä Baben suihkuöljyä, mistä ollaan molemmat tykätty. Joten vaihtoehtotuote oli tervetullut. Seuraavaksi tätä. :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s