Keskikesän oranssia

Miten teidän juhannus meni? Itse vietimme aaton lentokentällä ja lentokoneessa matkalla Pariisista takaisin kotiin. Juhannuspäiväkin meni levätessä ja grillailutkin jäi, sillä tasan pakkasesta löytyi ruokaa viiden päivän loman jälkeen.

Kävin eilen viemässä siskolleni hänen tuliaisensa ja meikiksi valikoitui oranssi – niin silmiin kuin poskiin ja huuliinkin. Silmien rajaus on tehty Sugarpillin Flamepointilla, poskilla melkein näkymätön MACin Ripe Peach ja huulilla Inglotin marjaisen tuoksuinen oranssi huulikiilto.

Huomaako joku muu myös, että pisamat ovat päässeet valloilleen. Yllättäen en polttanut matkalla muuta kuin päänahkani – ainoa paikka mihin en tunkenut aurinkovoidetta tai tajunnut pitää koko ajan huivia suojana.

Enemmän matkasta ja sen tarkoituksesta myöhemmin. Nyt toivotan kaikille hyvää alkavaa viikkoa – itse palaan vielä pariksi viikoksi töihin ennen seuraavaa lomapätkää.

6 thoughts on “Keskikesän oranssia

  1. Olen kyllä vähän kateellinen noista pisamista, luulisi, että näin kalpealla olisi pisamia, mutta eii. :/ Meikki on super niin kuin aina, kaikessa yksinkertaisuudessaankin upea. :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s