Teetä ja kurkkuvoileipiä Jo Malonen tyyliin

Kun hellin Sinistä pintaa -blogista päätti myydä pois Jo Malonen Earl Grey & Cucumber -tuoksun tee-kokoelmasta, niin harkinnan jälkeen se siirtyi minun omistukseeni.

Kun suihkaisin tuoksua ihan ekaa kertaa iholleni, tuli ensimmäisenä mieleen gin, vaikka eihän tässä giniä ole. Tuoksu on sen verran raikas ja tietysti itse parfyymin alkoholi tunki ensin läpi, joten ihan giniltä se tuoksui. Iholla tuoksu lämpeni aika nopeastikin, mutta ei tästä silti kauhean makeaa tai lämmintä saa.

Bergamotti ja kurkku ovat vahvimmat tuoksut tässä omaan nenääni. Itse jotenkin mielsin täysin tuoksun sopivan Stemapunk-henkeen, sillä kurkkuleipiä ja teetä (ginillä ehkä terästettynä) voisin nauttia tämä parfyymi yllä.

Earl Grey & Cucumber ei ole lähellä mitään omistamaani tuoksua ja sen takia se on aivan ihana lisä parfyymikokoelmaani. Tämä on kepeytensä ansiosta ihana kevät- ja kesätuoksu sekä ehkä enemmänkin päiväkäyttöön, kuin iltatuoksuksi – vaikka minähän en näistä “säännöistä” juurikaan piittaa. Käytän mitä haluan ja koska haluan.

Olen iskenyt silmäni jo kolmanteen Jo Malone -parfyymiin, joten ehkä se seuraavalta reissulta tarttuu mukaani – jos on yhtä hyvä livenä kuin kuvauksesta voisi päätellä.

Suosittelen kyllä Jo Malonen parfyymeja ihan kaikille, laajasta valikoimasta ihan varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Löytyykö teiltä jo Jo Malonea?

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s