Kiss My Face!

Tämä tuote löytyi jo viime kuun suosikeista, mutta ajattelin kuitenkin kertoa tarkemmin tästä ihanan lakritsin/aniksen tuoksuisesta kasvoille tarkoitetusta aurinkovoiteesta.

Itse olen jo jättänyt etsinnästä ulos aurinkovoiteet, jotka mattaisivat ihoa. Näitä kyllä löytyy, mutta itselleni tärkein on se, että tuote ei tuki ihoa, se sopii meikin alle sekä kestää hikoilua/vettä. Mutta aina saa ehdottaa SK30-50 tuotteita, jotka myös jättäisivät ihon mataksi. Mulle on aivan sama kuinka valkoiseksi iho jää tuotteen jälkeen, sillä yleensä käytän naamalle meikkiä tämän jälkeen ja jos en – niin mähän olen valkoinen.

Tuotteen on tarkoitus antaa laaja suoja aurinkoa vastaan ja siinä on aktiivisena ainesosana sekä avobenzone että sinkkioksidi. Omassani on suojakerroin 50, mutta tämän brändin tuotteita saa myös muissakin suojakerroinluokissa.

Tämä on ihan normaalin aurinkovoiteen näköistä ja tuntuista – vaikka ei ehkä ihan yhtä tahmeaa kuin vartalolle tarkoitetut. Jättää ihon hieman rasvaisen näköiseksi, mutta ei esim. sulata päälle laitettua meikkiä – itse kyllä käytän välissä vielä pohjustajaa varmuuden vuoksi.

Itse olen ollut tähän tyytyväinen eikä ihoni ole ottanut itseensä tästä. Tuoksu voi tökkiä, jos ei lakritsista pidä. Itse en huomaa tuoksua enää meikin levittämisen jälkeen.

Oman Kiss My Facen ostin Amazonista ja hintaa tuotteella oli noin 15 punnan luokkaa.

Onko teillä antaa vihjeitä hyvistä kasvoille tarkoitetuista aurinkovoiteista?

One thought on “Kiss My Face!

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s