MAC Wash & Dry -ostokset

Oli pakko tästäkin kokoelmasta ostella jotain. Oikeastaan himoitsin kahta tuotetta – ja molemmat ostin! Aika paha, varsinkin kun toinen ei ollut mikään halpa ostos. No, eihän MAC ole koskaan halpa.

Ensimmäisenä jo aikaisemmassa To The Beach -kokoelmassa missaamani Hipness. Poskipunia ei ole koskaan liikaa!

Vaikka Hipness on kuvattu vaaleana persikkana, on tässä kuitenkin korallisempi sävy. Todella kiva ja kaunis puna kesään.

Sitten se toinen himotuksen kohde – 125SE eli tasapäinen lyhyt sivellin, joka soveltuu todella hyvin varjostusten tekemiseen. Tästä siveltimestä ovat innoissaan myös Salla sekä Kissis, joka ei ole vielä saanut kirjoitettua asiasta. Ja onneksi tämä viidenkympin – kyllä, 50 euron – sivellin oli hyvä. Olisi harmittanut ihan sikana, jos tämä olisi osoittautunut huonoksi.

125SE:ssä on kaksi puolta – yksivärinen luonnonkarva ja kaksivärinen synteettinen. Näin ollen jos haluaa esim. voidemaisia varjostusvärejä käyttää, niin sen levityksen voi tehdä synteettisellä puolella.

Jos sivellintä pitää 45 asteen kulmassa, niin näin saa terävän, mutta hyvin häivytetyn varjostuksen. Tasaisella päällä taas voi tehdä hyvin pehmeän varjostuksen.

Tuliko teidän ostettua jotain tästä kokoelmasta?

8 thoughts on “MAC Wash & Dry -ostokset

  1. Ooooh, itse olen lähinnä ihastellut kokoelman tuotekuvia ja swatcheja blogeista – ainoa tuote, jonka olisin halunnut oli Freshen Up -korostuspuuteri / poskipuna, mutta tulikohan sitä edes myyntiin Suomessa? Ainakaan Stockkan nettikaupassa sitä ei ole näkynyt (mutta sehän on kyllä muutenkin toivoton sivusto löytää yhtään mitään… ;) ).

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s