YouTube made me do it! Luminoso!

Lähinnä siis NikkieTutorials sai mut ostamaan Milanin poskipunan sävyssä Luminoso. Tarpeeksi kun kuuntelee jonkun hehkutusta, niin pakkohan se on itsekin kokeilla.

Nikkiellä on yhtä vaalea iho kuin mulla, niin luotan yleensä hänen sävyvalintaansa varsinkin poskipunissa.

Milani Baked Blushit on tarkoitettu koko posken alueelle joko varjostukseen, korostukseen tai ihan vain poskipunaksi. Varsinkin Luminoso on todella kimalteleva, joten tuskin sarjasta löytyy ihan oikeaa varjostustuotetta.

Luminoso on persikkainen kullankimalteinen poskipuna. Joidenkin mukaan tämä on Nars Orgasmin dupe, mutta mielestäni Orgasm on reilusti pinkimpi. Milanin Baked Blushit tulevat kauniissa rasiassa, jossa poskipunan alla on piilossa peili sekä sivellin.

Luminoso on todellakin kaunis! Sopii sekä kalmankalpealle, mutta näyttäisi hyvältä myös päivettyneellä iholla tuomassa kaunista kuulautta. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, jolla on hehkuva persikkainen poskipuna hakusessa!

Omani ostin Amazon.co.uk:sta noin viiden punnan hintaan eli ei tätä hinnalla ole pilattu.

Hyvää vappua kaikille!

Sisältää affiliate-linkin

10 thoughts on “YouTube made me do it! Luminoso!

  1. On kyllä aikas herkullisen sävyinen. Onneks mulla on hieman vastaavanlainen ELFiltä. Antaa tosiaan päivettyneelle iholle ihanaa kuulautta :)

    Like

  2. Mulla oli tuo joskus (ehkä.. ainakin muutama noista) ja ne on kyllä kaikki tosi kauniita. Lopulta annoin pois kun olivat aavistuksen liian hohtavia mun makuun. Noissa on myös mulla sama ongelma kuin MACin mineralize punissa, häviävät iholta tosi nopeasti.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s