Uusia kevätpunia MACiltä!

Kävin torstaina hakemassa Stockmannin verkkokaupan ostokseni – kaksi huulipunaa MACiltä. Molemmat ovat aivan ihania kevääksi, vaikka näitä nyt voisi käyttää ihan koska vain.

Syy minkä takia roikuin Stockmannin verkkokaupassa ennen pääsiäistä oli Philip Treacyn kokoelma – ja päädyinkin tilaamaan kokoelmasta aivan ihanan sävyn Hollywood Cerise.

Cerise on nyt oma sävynsä, mutta ehkä parhaiten tätä huulipunaa kuvaa marjainen magenta. Näyttää hylyssä paljon tummemmalta kuin mitä on huulilla. Laatu on Satin eli mukavan tuntuinen huulilla.

Toisena punana ostin Retro Matte -laatuisen Relentlessly Redin, jota olen kuolannut jo pitkään. Tämä on todella kirkas korallisen punainen mattapuna. Aivan ihana ja jossain valossa näyttää melkein neon-väriseltä.

Tulen käyttämään molempia pitkin kevättä ja kesää, mutta Cerise on ehkä helppokäyttöisempi koostumuksensa takia, Relentlessly Red tarvitsee todella hyvässä kunnossa olevat huulet.

Mikä on teidän kevätsävy?

14 thoughts on “Uusia kevätpunia MACiltä!

  1. Olen tänä keväänä kokeillut erilaisia nude-huulia, mutta tullut siihen tulokseen, että värikkäät punat on edelleen mun juttu. Joten näistä himottaa erityisesti tuo Cerise, tosin sekin ehkä pari astetta liian vaalea. Nykyään nää nudet ja vaaleat kirkkaat punat ei kyllä suoraan nappaa, tuntuu että olen haalistunut ja halkeillut seinälaatta jos ei ole vahvaa punaa huulilla :-D.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s