Nars Deep Throat

Koska eilisessä postauksessa tämä oli poskilla, niin olisi ehkä aika esitellä tämä ihana poskipuna ihan omassa postauksessaankin.

Tilasin Deep Throatin Sephorasta joulukuussa ja se pääsi heti tammikuussa poskille. Narsin mukaan kyseessä on “sheer peach”-värinen poskipuna, mutta tässä on persikkaisuuden lisäksi hieman vaaleanpunaista sekä kultaista hohdetta.

Minulla on sekä Orgasm että tämä Narsilta ja Orgasm on selvästi enemmän vaaleanpunainen ja siinä on vahvempi kultainen kimallus. Tälläkin selvästi hohdetta tulee poskille, mutta ei läheskään Orgasmin veroisesti.

Tämä on minulle itse asiassa paljon parempi valinta kuin Orgasm, vaikka se oikeastaan käy mille tahansa ihonvärille. Deep Throat vain sattuu olemaan niin ihanan persikkainen, että se on vienyt sydämeni. Tätä tulee sudittua helposti aamuisin poskille, mutta vaikka tämä on Narsin mukaan sheer, niin kyllä tällä överit saa helposti tehtyä.

Mikä on teidän Nars-poskipunalemppari?

13 thoughts on “Nars Deep Throat

 1. Näyttää mielenkiintoiselta, mutta tuskin sopii monellekaan luonnolliselta väritykseltään tyypilliselle suomalaiselle :) Miksihän poskipunalle on annettu noin ällöttävä nimi?

  Like

 2. Ihana! Multa puuttuu tämmönen selkeästi persikkainen puna, koralleja kyllä löytyy vaikka muille jakaa ja niistä Orgasm on tietysti ihan ykkönen!

  Like

 3. Aika pornahtavahan tuo nimi on. Mutta on sillä myös toinen merkitys, jonka voisi kääntää vakoojaksi tai salaiseksi tietolähteeksi, joten siitä saa mukavampia mielleyhtymiä tuotteeseen. Olen nyt näitä blogeja lukiessani tullut hankkineeksi yhtä sun toista kosmetiikkaa, jota en aiemmin tiennyt edes tarvitsevani joten saa nähdä milloin lankeaa Narsiin…

  Like

 4. Mulla on yksi NARSin poskipuna ja se on juurikin Deep Throat. Meinasin alunperin ostaa Orgasmin, mutta nähtyäni tämän en harkinnut kahta sekuntiakaan. Tämä on paljon monikäyttöisempi. Ihana puna!

  Like

 5. Se ainut, joka on tuo samainen syväkurkku. :D Meinasin ostaa Oragasmin, mutta Deep Throat oli minusta nätimpi ja vähemmän kimalteinen. En ole pitkään aikaan ulkoiluttanut syväkurkkuani, joten taidankin ottaa sen taas käyttööni.

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s