Purple Princess

Kuten lupasin Facen sivuilla, niin tänään palataan takaisin kosmetiikan pariin edellispäivän reseptin ja eilisen Forever21-postauksen jälkeen. Helpoin tapa aloittaa taas kosmetiikan pariin sukeltaminen on julkaista meikkikuva viime viikonlopulta. Tällaista mulla oli naamassa lauantaina, kun päätettiin käydä vähän ostoksilla.

oobd_purple_princess_1

oobd_purple_princess_2

oobd_purple_princess_3

oobd_purple_princess_5

Silmillä on Inglotin sävy DS 485, joku testeri, jonka työkaverini oli saanut Inglotin myymälästä. Tuota väriä ei ainakaan Suomesta näköjään löydy. Kaunis hieman murrettu violetti. Ripset ovat Red Cherryn DW:t (demi wispiet) ja huulilla on edelleen aivan ihana Darling Girl Cosmeticsin Punky Princess. Poskilla on Narsin Deep Throat sekä jemmasta kaivettu Mschicin valkoinen korostuspuuteri.

Mun pitäisi alkaa käyttämään Inglotin luomivärejä enemmän. Ne on aivan mahtavia! Mulla on kulta-violetti viiden värin paletti (tuo ei ollut niistä yksi), mutta eipä ole tullut siihen koskettua muuta kuin mattavalkoisen osalta ikuisuuteen. Kyllä se violettikin näköjään näiden hiusten kanssa menee.

Miten teidän loma meni?

10 thoughts on “Purple Princess

  1. Todella kaunis meikki <3 Hauska yhteensattuma, että molemmat postattiin tänään tämmöinen vähän "monochrome" -tyylinen meikki pääsiäiseltä :)

    Like

  2. Pääsiäinen meni niitä suklaamunia syödessä, vieläkin tosin mahtuisi…

    Upea meikki, tosi kivasti sopii violetti silmä- ja huulimeikki yhteen, ei tullut violettiähky, vaikka niin voisi olettaa. Niin ja hiusten kanssa menee mainiosti.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s