Rajaukset 101 – Graphic Liner

Itse asiassa – graphic liner voi olla oikeastaan mitä vaan. Yleensä se on rajaus, joka on kulmikas sekä jollain tavalla enemmän kuin normaali kissarajaus. Itse tein tämän yli viikko sitten ja tajusin jo rajausta tehdessä, että tuli valittua väärä rajaustapa. Suosittelen tähän terävää nestemäistä rajausta tai sitten todella pigmenttistä geelirajausta ja muotonsa pitävää pensseliä.

oobd_blue_graphic_liner_3

Itselläni oli tähän meikkiin jo kuivahtanut Avonin Supershock-geelilineri, jonka kostutin Inglotin Duralinella sekä Real Techniquesin Liner Brush, joka osoittautui liian paksuksi.

oobd_blue_graphic_liner_6

Tämä on todella helppo rajaus, tekee alkuun vain normaalin kissarajauksen ja tämän jälkeen silmän ollessa auki kääntää siveltimen luomivakoon. Itse jouduin käymään viivaa läpi 3-4 kertaa, että sain sinisen pigmentin näkymään, joten tämän takia rajaus ei ole enää tarkka.

oobd_blue_graphic_liner_5

Täytyy sanoa, että sain pitkiä katseita bussissa ja K-Raudassa. Ehkä alaluomen väri olisi voinut olla jotain muuta – tai sen olisi voinut jättää kokonaan pois – mutta kaipasin tuona päivänä väriä, kun ulkona oli kova tuuli sekä jalka oli kipeä.

Millaisia graphic-rajauksia teillä tehdään?

5 thoughts on “Rajaukset 101 – Graphic Liner

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s