Clean Skin Perfume

Voitin ihanan Glitz & Glamin arpajaisissa itselleni Clean Skin -lahjapakkauksen. Se sisältää suihkugeelin, vartalovoiteen sekä itse parfyymin. Olen vain kaupoissa tuoksutellut Cleanin pulloja, mutta en ole ikinä itselleni ostanut yhtään.

oobd_clean_skin_1

Skin yllätti minut positiivisesti. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta tuoksu on kevyt ja lämmin, mutta silti raikas. Itse haistan myskin ja hieman vaniljaa sekä keveän kukkaistuoksun, mutta tämä ei ole mitenkään liian makea tai imelä. Tuoksuisipa oma ihoni tältä ilman mitään parfyymia.

oobd_clean_skin_2

Päänuotit tässä ovat hunajameloni, lootuksen kukka sekä ilma. Keskinuotteja ovat kasteiset terälehdet, vesituoksut ja sininen ruusu. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainitsemani vanilja ja myski.

oobd_clean_skin_4

Suihkugeelissä on aika hyvin sama tuoksu. Yleensä parfyrmoiduissa suihkugeeleissä tuoksu on muuttunut, mutta nämä sopivat hyvin yhteen. Vartalovoiteessa sen sijaan tuoksu on erilainen, se kosteuttaa normaalia ihoa hyvin, mutta kevyen koostumuksen ansiosta tuskin on hyvä kuivalle iholle.

Skin-tuoteperheestä olisi kiva saada vielä kynttilä, sen verran kivasta tuoksusta on kyse!

3 thoughts on “Clean Skin Perfume

  1. Eikös olekin ihana tuo Skin? Olin ihan wouh, kun ensimmäistä kertaa testasin. Jotenkin hyvin hankala tuoksu kuvailla, kun ei itsekään meinaa ostata pukea sanoiksi sen tuoksua. Kerrassaan ihana, vaikka hyvin monimuotoinen tuoksu onkin. :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s