Too Faced Better Than Sex

Halusin kokeilla jotain muuta kuin Benefitin They’re Realia, joka on viimeisen parisen vuotta ollut lempiripsarini. Tilasin Too Facedin Better Than Sexin joulukuussa Sephorasta ja sain sen käsiini tammikuussa. Tämän jälkeen kyseessä onkin ollut pelkkä rakkaussuhde.

oobd_too_faced_better_than_sex_mascara_1

Eniten ihastuin siihen, että itse tuubi on todella painava ja tuntuu ylelliseltä. Väri on kauniin vaaleanpunainen metalli ja erottuu selvästi muista omistamistani ripsareista.

oobd_too_faced_better_than_sex_mascara_2

Better Than Sexin harja oli ensialkuun outo ja sain sutattua ripsaria luomille koko ajan. Harja on tiimalasin muotoinen, jonka ansiosta sen pitäisi istua silmän muotoon hyvin. Itse ripsari lupaa tuuheuttaa ja kaartaa ripsiä – tämä lupaus pitää. Omat ripseni ovat lyhyet, hennot ja niitä on vähän, mutta tämä saa ripseni näyttämään tuuheammilta ja ihan kuin niitä olisi enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harjan ansiosta pienemmätkin ripset tulevat käsiteltyä mustalla massalla. Jos käytän todella kermaisen tuntuista peitevoidetta silmien alla, voi tämä siihen takertua, mutta muuten tämä on kestänyt sateetkin suttaantumatta. Onko tämä sitten parempaa kuin seksi – ehdottomasti ei, mutta parhaimpia kokeilemiani ripsareita tämä on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko teillä kokemuksia tästä ripsarista?

I really love this mascara! The packaging feels heavy and expensive. Mascara wand requires some work since I get the mascara all over my lid due to X-shaped bristles. I don’t have problem with this staying on my lashes, only if I use really creamy concealer it might blacken the lower lashline throughout the day. Definitely better mascara than Benefit They’re Real!

12 thoughts on “Too Faced Better Than Sex

 1. Tää on yksi mun suosikkiripsareista kautta aikojen! <3 Mulla varmaan jo neljäs käytössä :D Meillä on muuten aika samanlainen ripsivärimaku, mäkin tykkään Benefitin They're Real'ista'! Noiden kahden lisäksi Rimmelin Wonderfull -ripsiväri on noussut kolmanneksi suosikiksi. Harvoin kirjoittelen ripsiväreistä blogissani, mutta sitä oli pakko hehkuttaa (http://beauty-highlights.blogspot.fi/2015/02/loistoloyto-ripsivaririntamalta.html). Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen! :)

  Like

 2. Millainen tämä on They’re Realiin verrattuna? Mua ärsytti siinä se, että se suttasi yläluomea eikä sitten kuitenkaan lähtenyt kunnolla pois :D Samoin se teki ripsistä jotenkin tasapaksut, kun tykkäisin sellaisesta kärkeen kapenevasta jäljestä enemmän.

  Like

  1. They’re Real! on jo pelkästään harjaltaan erilainen (se kumia, tämä ihan normaalia harjasta). Musta tämä on helpompi poistaa, mutta suttaamisesta sanoisin, että mulla molemmat suttaa jos on liian rasvaista voidetta tai peiteainetta silmien alla. Musta tällä kyllä kapenee kärkeä kohti, mutta itse en huomannut kummassakaan mitään outoa tuon kohdalla :D

   Like

 3. Tuo hylsy näyttää kyllä nätiltä, muodosta tule mieleen Armanin Eyes To Kill. En ole yhtäkään Benefitiä vieläkään kokoillut, mutta tämä ja They’re Real pitäisi kyllä testata. Se uusin Roller Lash näyttää kanssa jännältä.

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s