Kolme kertaa huulirasva

Tänään tällainen yhteispostaus muutamasta eri huulirasvasta, sillä jokaisesta ei ole niin paljoa sanottavaa, että saisin kaikille oman postauksensa.

Aloitetaan EOSin sitruunaisesta huulirasvasta. Tämä tuli miittikassin mukana ja se pääsi heti testiin. Täytyy myöntää, että tämä ei ole mitenkään hyvä huulirasva minulle. Ei oikeastaan kosteuta. Käytän tätä lähinnä ennen meikkaamista, jolloin tämän päälle on helppo vetäistä huulipunaa.

Tämä on nihkeän tuntuista, ei tunnu kosteuttavan ja maku on jotenkin keinotekoinen. Onko tämä vain ongelma sitruunassa vai onko tämä taas sellainen tuote, että en vain ymmärrä mikä tässä on hyvää. Näin kävi myöskin Hurraw’n kanssa.

oobd_eos_lemon_balm_2

Toisena sitten niiden Baby Lipsien kosteuttavampi versio eli Dr Rescue -sarjasta mintuntuoksuinen huulirasva. Nämä ovat selvästi kosteuttavimpia kuin ne normaalit Baby Lipsit. Tämä myös hieman kirvelee/kihelmöi huulilla laiton jälkeen. Tulee mieleen joku Blistexin tuote tästä.

oobd_maybelline_baby_lips_dr_rescue_3

Kosteustehot ok, ei kuitenkaan riittänyt talvella yksistään. Jouduin lisäilemään tätä aika usein päivän mittaan.

Sitten se yllättäjä näistä kolmesta eli Nivean Lip Butter Blueberry Blush -sävyisenä. Näitä on eksynyt kotiin myös vanilja ja macadami -tuoksuinen. Tässä on kosteustehot kohdallaan. Jättää huulille haluamani vaselisen tunteen eikä tätä tarvitse lisätä koko aikaa.

Tykkään myös siitä, että tämä mustikkainen versio jättää huulille todella hennon lilahtavan vivahteen, eli tekee muuten aika pinkeistä huulistani hieman kylmemmän sävyiset. Tosi jännä efekti, mikä ei kuitenkaan ihan kauhean kauan kestä, mutta se on niitä pikku juttuja joiden takia tuotteita ostan.

oobd_nivea_lip_butter_blueberry_blush_2

Ehdottomasti ostan tämän uudestaan!

Oliko joukossa oma suosikki/inhokki?

Out of these products I really liked the Nivea Lip Butter. It leaves my lips feeling smooth and that vaselline-like effect that I really enjoy on my lips. EOS was a miss for me, it is really waxy and doesn’t seem to do anything to my lips. Baby Lips Dr. Rescue was ok, nothing exciting but definitely better than normal Baby Lips when it comes to moisturizing. What is your favourite lip balm?

16 thoughts on “Kolme kertaa huulirasva

 1. Niveaa en ole testannutkaan, vaikka tuli Livboxin mukana, niin lapset taisi pölliä. Babylipsit oikein hyviä, Eosia en myöskään testaillut, lapset vonkaa niitäkin ostamaan ja nehän ovat verrannollisesti tyyriimpiä kuin nuo kaksi.
  Aurinkoa päivään.

  Like

 2. Itse olen tykännyt paljon EOSin minttuisesta huulivoiteesta, en ole kokenut sitä nihkeäksi tai kosteusköyhäksi. Toisena olen käyttänyt viime aikoina paljon Naked Lipsin minttuhuulivoidetta (joo tykkään mintusta) ja olen kokenut sen ihanan pehmeäksi, kosteuttavaksi ja sillä saa huuliin joksikin aikaa kiiltoakin. Hintakaan ei ole paha.

  Like

 3. Mulla on huomiselle ajastettuna postaus EOSista ja ihmettelin siinä myös samaa, että onko mulla vaan maanantaikappale kun se on niin huono, mutta ilmeisesti niin ei taida olla, koska sulla on samanlaisia kokemuksia. Mulla vaan tuoksuna se Blueberry Acai.

  Like

 4. Testailin joskus useampaa EOSin munaa ja tuo sitruuna oli niistä koostumukseltaan huonoin. Se oli muita nahkeampi ja veikkaisin syyksi suojakerrointa.

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s