Cinderella in Sunlight

Tänään olisi vaihteeksi meikkiä tiedossa. Otsikostakin voi odottaa, että käytössä MACin Cinderella-kokoelman tuotteita – luomivärikuusikko sekä geelirajaus. Luomiin on oikeastaan käytetty kaikkia paletin sävyjä, ajattelin ensin tunkea vielä Reflects Pearliäkin mukaan, mutta se sitten jäi tekemättä.

Ripset ovat Eyluren Girls Aloud Party Lashes – Nicola. Itse tykkään tämän mallisista ja strassit tuovat kivan lisän. Sopivat hyvin hiuskoruun, joka ostettu Glitteristä. Huulilla on MACin Brave.

Itse tykkään tuosta mekosta, mikä mulla on päällä tuon kaula-aukon osalta. Tämä on ostettu Forever21:sta, mutta muuten materiaali on aivan liian ohutta ja kokokin on ehkä yksi liian pieni. käytän tätä oikeastaan vain toisen hameen alla paitana.

Ja sitten se “in sunlight” -osa. Mulla oli vaikeuksia saada meikistä kuvaa, kun aurinko sattui juuri paistamaan olohuoneen ikkunasta sisään, missä otan kuvat. Jouduin siis siirtymään meidän makuuhuoneeseen, joka on yläkerrassa toisella puolella kämppää. Onneki valo oli siellä ihan hyvä, mutta käsivaralla kuvaamiseen pitää siellä harjoitella vähän asentoja.

Meidän piti lauantaina vielä käydä ravintolaillan jälkeen vielä Steam Hellsingissä, mutta kävimme vain kääntymässä sisäpuolella ja lähdimme pois. Oma oloni oli aika kauhea kroonisen nielurisatulehduksen takia ja halusin vain ensimmäisellä bussilla kotiin lepäämään. Mutta sen verran kiinnostavalta näytti – ja 24 vuoden ikäraja on mahtava – että uudestaan on mentävä, piakkoin!

This is a look I did with MAC Cinderella eyeshadow palette and Macroviolet gel liner for Saturday. Lashes are from Girls Aloud Party Lashes collection by Eylure in Nicola and lipstick is Brave by MAC. I love the dress I’m wearing from Forever21 but I mostly wear it as a top since the fabric is a bit see-through and flimsy. Helsinki also saw an opening of Steampunk themed bar last weekend and we were supposed to go but I felt so ill due to tonsillitis that we came straight home from restaurant.

10 thoughts on “Cinderella in Sunlight

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s